hej vi har lämnat måtta hemma

heeeeeeeeeej/natta och sara
fan vad vi mår bra!!!!!!NU JÄVLAR, hAHAH, vi har krökat sden tolv idag. började vid brännbollen med 3,5or sen drog vi till snaps ass najs. Träffa sjukt många sköna människor. sen drog vi till mösspåtagningen i skolan. där det var tal och massa skit, sen drog vi till snaps igen! ddärefter arken men nu sitter vi i alla fall här:D chillar lite. sara dansar till gyllene tider och jag skriver lite konstigt----... men vui ska i alla fall dra snart till e grillningsfest på värmdö- sen ska vi till stan igen?  vi hörs sen hoees. ta lite hänsyn till mitt skrivande :) puss från era lovers<3<3<3

haha hade lite tråkigt i går?

btw, ägde sara igår! tjänade 980 spännnnn;)

mösspåtagning idag!!!!

fan vad jag är taggad!!! fuck kommer missa min buss....hehe... det kommer bli en bra dag idag!!! kan jag garantera, wowowowowo.. först är det skola, sen brännboll med alla 3orna?öldrickande, därefter blir det mösspåtagning sen blir det öldrickande igen :D fan låter som värsta alkisen ju... sen blir det väll chill hos nån. och sen utgång??? huhhuhuhuh. aja måste kuta nu puss på er

till er alla från saraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hm, ja hur blev dagen? lunch med orre och blixten på medelhavs deli, sen chailatte på sandys. efter det sånglektion och det var nog nån gång då jag och natta bestämmde oss för att åka in och jobba idag. fett värt. tjänade 840 kr. det tackar man för!

men ja, så här sitter man i handduk och har precis dushat. borde sova snart. imorrn blire mösspåtagning. hoppas syrran köper ut åt mig imorrn. vi tänkte börja föra redan vid 12 ;)

BILDER FRÅN I SÖNDAGS MORGONEN



(hahah jag ser typ ut att väga 200 kg på denna bild. gulligt? nej inte speciellt.)

BILDER FRÅN I MÅNDAGS PÅ ENSAMBELN





(solglasögon inne? tönt liksommmmmmmm.....................)

........................

tjena bloggen! nu sitter jag på lektion och ska skriva ett arbete om beatles men jag kan inte konsentrera mig. såg att nya avsnittet av the hills har kommit upp på mtv och jag måste kolla på det NU! fan....... ja, hur ser dagen ut då? lunch nästa, sen sånglektion och sen ensambel. najs dag. efter det borde jag typ plugga. eller nej, jag måste.

nu är min lektion slut. puss hejdå! /s

underbart är kort

hej sötizZzAR! hoppas det är bra med er, men mig är det alldeles utmärkt not*. Känner mig riktigt stressad, nu är det verkligen sjukt mycket i skolan!!! Så jävla skönt att projekt redovisningen är avklarad och en annan redovisning i arbetsmiljö och säkerhet. Nu på söndag ska en jävla historia uppsats in och veckan därpå ska helvetes process rapporten in. Imorn ska vi lämna in partitur helvettet (musikteori), satt och gjorde hela skiten idag, till och med på jobbet haha. Känner verkligen att det är dags att ta studenten snart! Ska i alla fall bli soft med mösspåtagning nu på fredag, dock vet jag inte vad som händer under kvällen. Valborg ör ju faktiskt lite överskattat! Äsch får se vad som händer.
går och lägger mig nu, hoppas fan jag inte försover mig imorn med :'(
/natalie

blandade bild3r från allt möjligt den här veckan

/natie

nu ska jag vara jävligt snäll mot er :)

sitter här nu i mjukisar, sköööööön!!!!!!
dagen har varit bra. gjorde min redovisning och sen blev det skolk, shopping med sophie och promenix med sandra. sen bar det av till jobbet. mindre lyckat där. kul som fan att jag tjänade 135 spänn idag liksom. suuuuger........
ja, vad kan man mer säga? skulle behöva plugga men jag tänker inte göra det idag. ska nog kolla på grey´s. har inte så mycket att säga. inte så mycket kul att berätta heller. inspelningen har blivit uppsjuten till i början av nästa vecka. det är man jävligt tacksam för! mösspåtagning på fredag också - blir nog najs! men kul att min studentmössa är ful. fattar inte hur jag kunde beställa en för liten?! jaja, bilder ska jag bjuda på idag iaf ;)


såhär ser det ut när vi pluggar efter skolan





(vi pluggar inte så mycket alls, men det ser ni)

såhär ser det ut när vi taggar innan utgång på mcdonalds toan i slussen



såhär ser det ut när vi fyllekäkar



såhär ser det ut när vi jobbar




kommer ta ett jävla bra tag innan jag lägger upp bilder igen för dethär va sjukt jobbigt! men varsågoda! och förresten, vi är snygga, vi vet!




SARA

(vilken gullig kompis man har som lägger upp fula bilder på mig och snygga bilder på sig själv / Natta)

vacker vän man har! /Sara

 




trött tjej 91

puss på dig sara från natta

sliten som fan

orkar inte dra ett långt inlägg, langar bara en kort sammanfattning kring dessa dagar som vi nte varit aktiva:
IGÅR var vi på vgys sam ekonomi engelska skiva, det var kul, dock hade jag för höga förväntningar. men kul var det.
Förr igår hamnade vi på en sjukt kul hemmafest vid vaxholm.. det var fan längesen jag hade sådär kul. sjukt spårat haha! Jag spydde fan på färjan på väg dit.
Idag så hade vi projektredovinsning för 2 orna. känns så jäkla skönt att det är över!!! hade verkligen inte förberett mig alls, improviserade helt.
Nu ska vi iväg och jobba, hörs sen, om jag orkar. Låg fan och sov hela söndan till måndan. Min kropp är helt död.
/nat

"VI ÄR FAST PÅ EN JÄVLA Ö LÅNGT BORT ÅT HELVETE"

ja, helgen har varit för händelserik. kommer nog inte kunna sova bra i natt. sov inte ett skit förra natten heller. natten spenderades i vaxholm. tunnelbana, buss, färja + 30 min prommenad till huset. en jävla utflyckt kan man säga. övernattning var det tack och lov men ingen sömn alls som sagt. var riktigt trevligt. roliga människor och mycket skratt. dags att börja tagga ner på dramat känns det som. drama kan vara kul i en viss mängd men när det slutar i tårar och spya kan man säga att det har blivit för mycket. ja, kommer inte kunna sova i natt som sagt. imorrn ska jag o natta egentligen på skiva på nype. biljetter har vi redan men fan, jag får se hur jag gör. känner bara för att vara hemma tror jag. annars är planerna att käka middag och fixa oss hemma hos elin. jag natta och emma. kan bli kul. men som sagt, jag vill inte ens känna lukten av vin, cider eller öl på jävligt länge.

nu tänker jag lyssna på lars winnerbäck tills jag somnar. hoppas jag aldrig vaknar...

BILDER FÅR NI SÅKLART!!!!

på ojojoj bar (eller vafan den heter)




färjan (här mådde man ju måttligt bra)


at the house



morgonen



KVÄLLENS STÖRDASTE: när jag värmde mina kläder och skor i micron
KVÄLLENS ROLIGASTE CITAT: "en vanlig tankebana går som en cirkel. dina tankar kommer bara till halva cirkeln och sen går tanken tillbaka"
KVÄLLENS LÄSKIGASTE: när nicklas som ägde huset började slå alex som råkade ta hans sängplats mellan mig och natta.

sjukt att tiden går så fort

I dag var det tänkt att jag skulle plugga men det sket sig. För nu ska vi dra till waxholm på en fest. Kommer bli najs, så vi hörs sen bloggishen. Gaah får lite ångest nu alltså, ska jobba imorn? hur ska det gå + plugga, fan ska på skiva på mån också helvete..
/n

Love you

Haha varför kommer det alltid sig att jag och sarajäveln bråkar? så typsikt oss, vi har verkligen en syskon relation. Trots att vi bråkar hittar vi alltid tillbaka till varann. Trodde aldrig att jag skulle hitta en sådan fin vän som du. Hoppas det varar hela livet darling. <3
(kul att jag är kort)
(slitna)
(vet inte vad vi gör)
(chillar)
(festar, minglar*)
(pussas)
(lider)
(skakar rumpa)
(försöker göra oss snygga)
(naaaw håller ihop)
(jag ser störd ut och sara drömmer sig bort)
(första dan vi umgicks efter skolan i ettan :)
(små tjejer som älskar mcdonalds)
(första gången vi festa tsm)
/ Natalie

"THE NYPE"

ja, mycket drama igår på nype. man skulle kunna göra en tv serie om att som hände igår, men sjukt kul hade vi. jag ramlade på dansgolvet 2 gånger. hala högklackar gjorde inte direkt susen när man var full och ölen som natta (råkade) hälla över hela mig när jag låg ner på dangolvet första gången var en uppfriskade dusch. tack!
okej, vi berättar om gårdagen lite snabbt då. skola + solarium fett najs dag. sen hem till mig ockh fixa sig snabbt som attan för att hinna till jobbet som sedan övergick till en jobbpubb med rosévin, öl och cider och mycket glada jobbarkompisar. efter det bestämde vi oss då för att dra till nype där daniel fixade in mig och natta gratis. de andra behövde betala. fett skönt att man slapp det liksom. det ända jag betalade på hela kvällen va garderob och cigg. gratis fylla med andra ord.

just nu håller natta och jag på att fundera på vad vi ska göra av kvällen. hade varit jävligt skönt att bara va hemma ikväll men det blir nog inte så.stannar vi inte hemma drar vi nog på en övernattningsfest på vaxholm.

fan, måste gå till läkaren idag också. jag hinner inte, jag orkar inte. får se hur det blir med den saken. men men, jag och natta borde börja bestämma oss om ikväll nu för systemet stänger väl 3 idag??



/s


rätt så trött

hej hej hallå! Vad står på?stör mig som fan, hade skrivit ett långt inlägg och tror ni inte att allt försvinner när jag ska lägga upp skiten?Aja ....men lägg in en kommentar förfan!oj sorry för mitt pms humör.. det blir ju lite roligare om vi får veta vilka ni är som läser :) men i all fall.. har äntligen börjat spela fotboll igen, känns så jävla skönt! Så jävla dumt att komma igång med träningen en månad innan sommaren .. Fan ..får ta till med lite drastiska åtgärder haha.

Var rätt najs dag i skolan i alla fall , känner att jag skjutit upp för mycket plugg. Det är fan bara att göra skiten, måste  sitta hela helgen och plugga. Jävla projektarbete säger jag bara.. Nästa vecka händer ju sjukt mycket, skivor, mösspåtagning, jobb och träning.. gaaaaah. stress stress stress
orkar inte skriva mer, måste packa inför imorn. hörs imorn bloggishen
/natta


löning imorrn

ja, det känns jävligt bra!!! börjar dock oroa mig för om jag har bihåleinflamation. min förskyldning går fan inte över. har skit ont. fan. borde kolla upp det. men nej, imorrn hinner jag inte göra det. skola, sen jobb + jobbpubb och sen utgång. det blir najs. kommer behöva plugga i helgen också. inte lika najs. men fan, snart ska jag sova och imorrn ska jag fan försöka hinna med en sväng förbi solariumet. /s


sommaren till 2:an



ja, det va en fin sommar det. vill att sommaren ska komma nu men det är svårt att veta om det går att toppa den sommarn men alla utekvällar. den va jävligt bra.


stööör mig

jag stör mig på allt och alla just nu. jag stör mig på mig själv för att jag inte har övan på sångläxan. jag stör mig på natta för att hon är grining. och jag stör mig FAN på det här jävla pissvädret. aja, dagen var bättre tidigare på dagen och kvällen ska bli bra. nu ska jag ta ett varmt bad och sen ska jag sova.

bilderrr kommer när jag pallar

så länge får ni nöja er med detta............


abdujksajd


hej jag uppdaterar igen så jag slipper göra det imorn ;P;P;PPP

skoja. nej men fan som sagt orkar ju inte PLUGGA.. känner ett litet ansvar att jag måste blogga eftersom att det var ett tag sen. Det har hänt en del roliga saker som jag faktiskt inte kan ta upp på bloggen, känner mig jätte ivrig, vill berötta. Men får inte heheheh.. då kommer en viss person att döda mig! Vi får se i veckan om det kanske kommer upp. Vill teasa er lite;)
här kommer lite bilder från nån vecka/veckor sen
(hahhahahahahahaaha älskar den här bilden på sara)
/n

sara är sämst och natta är bäst ;;P;PPPP;PP;P;

tjatja hur fan är läget? Men mig är det dåligt :'( orkar inte plugga. Fan har haft hela fucking dan på mig. har istället städat mitt rum, fikat med sara och martina, surfat på fb. Jag har företagsekonomi prov på onsdag och jag vill ha bra betyg i den kursen. Men jag orkar verkligen inte. fuck. jag lär ju sitta hela natten i dag och imorn...

här kommer lite bilder från skivisen

tog dock inte så mkt från själva festen :P
/natti

ska du blogga? "ja" fast då skiter man i det egentligen ;P;P;P;P;P;P;P;PPP

fan vad jag älskar alla störda grupper med ";P;P;P;P;P"  på facebook.  det finns ju ingen logik med dem och ända så är dem roliga?

aja, shit vad mycket det har hänt den här veckan, har bara inte orkat anteckna allt. men ska försöka komma ihåg :)

Igår så hade vi våran skiva!!! japp, eftersom jag går i estet så jaa.. vad ska man säga heheh. nej men det var kul:)middagen var trevlig, jag fick bemärkelsen som klassens "jag hatar mitt liv" . För er som inte känner mig, såg brukar jag alltid säga det (alltså inte seriöst om ni fattar) så jävla kul att jag tänkte det för mig själv när dem sa det på scenen...aja jag laddar upp bilder sen.

I fredags så drog vi till en spontan skiva som låg i fabriken, det var en tjej från vårt jobb som hade den. Det var fan as kul!

Nu fattar jag hur man säljer på tradera, så nu ska jag rensa hela min garderob , så jävla skönt!!
aja ska fan gå och lägga mig nu, fast jag inte kommer DET ;P;P;P;P;P;P;PP;PP
hejdå /natta
ska fan skaffa lugg igen

nattapatta här

tja ville bara säga att jag lever hehehe. har varit överstressad dem här dagarna med tanke på att vi har skiva nu på lör! känns helt ofattbart!?!? tänka sig när man satt första dan och började planera inför just denna dag. Och nu ör det bara några dagar kvar. Får lite panik eftersom att jag inte har bestämt mig för vad jag ska vara. Har terrat alla människor på fb att dem ska köpa biljett av mig, hehe. men vafan , vi måste ju ha folk på skiva förfan. stör mig på vissa i min klass som inte ens kan anstränga sig mer för att sälja sina biljetter......

på tal om ammat , haha jag lyckades sälja min tröja på tradera ;) vem är bäst!? dock vet ja fan inte hur man ska skicka och hålla på . Sara ska hjälpa mig imorn.
nu ska jag sova hejdå hörs imorn. JAG LOVAR :)
hej jag är 14 år

blir nog dags att säga hejdå till bloggen snart

.. ja, ett slut ser ut att närma sig. inte speciellt kul att driva en blogg själv. vart tog natta vägen liksom??


det börjar närma sig

fick ett litet samtal av min låtskrivare igår som inte var så glad över att jag va sjuk.. heheh.
vi börjar få lite bråttom med den där låten nu. dom vill publicera den innan månaden är slut och absolut senast den 15 maj. fan va tiden går fort nu.
innan dess måste jag tillbaka till studion och göra lite små ändringar, bli fotograferad för omslaget, skriva rågra rader om mig själv, kort och säljade, som ska skickas till radiostationerna. känns som jag inte kommer hinna med allt. och projektarbetet ska in om 1 och en halv vecka. våran skiva är på lördag och vi ska sälja mer biljetter och så måste man ju köpa nått att ha på sig. fan, detta är svårt. jobbigt att vara sjuk när man har såhär mycket att göra. fint väder är det ju också. 11 grader just nu och sol. kul att sitta inne. måste söka utbildningar också innan imorgon. fan....... lika bra att sätta igång. jag orkar inte. ska kolla på tv istället. vi hörs sen.


/s


stört

natta verkar vara i sina egna tankar. vem vet, hon kanske har nån speciell hon tänker på? blir lite arg eftersom att hon inte bloggar och INTE ringer mig? när jag ringer henne vill hon inte ens prata:( och jag har tråkigt som fan! är sjuk med feber osv. kul? nej inte speciellt. skrek sönder min röst idag på I wanna know what love is på ensameln. fan amanda som inte ville hoppa in som reserv. tror ni att jag kommer kunna sjunga imorrn på terminsuppspelet eller? nej, det tror inte jag heller. får se om jag ens går till skolan/jobbet imorrn. tror knappt det.

FAN, va har våran skiva på lördag. det är sjukt vad tiden går fort. biljettförsäljningen går fan bra. alla biljetter +1 är sålda och det ser ut att bli en hel del mer än så.
studentmottagningen håller även på att planeras. detta är stört. jag får lite panik helt ärligt. och FAAAAN! måste man inte söka utbildningar snart? får göra det imorrn. ja, så måste det bli.


måste sola snart också. så fort jag blir frisk. SKA VARA BRUN PÅ SKIVAN!!!
puss o godnatt /den som är "lite" längre än den andra


påsklovet enligt mooooi! (sara)

ja, vi kör en kort beskrivning av lovet nu då. inte bloggat mycket.. blir så när man är ute och festar istället.

vi kör dag för dag:

torsdag:
öl efter skolan med amanda, natta, tessan och alex. sen utgång med sandra då vi mötte upp några av hennes kompisar och även stötte på några från jobbet och drog till laroy där linn fixade in oss vip.

fredag:
bakis på jobbet, inte så kul som man tror men jävligt chill. kvällen spenderades på nype.

lördag:
shopping med syrran och hennes pojkis. efter det grillning hos oskar och en misslyckad kväll påväg till ace där kön var alldeles för lång.

söndag:
jobbade

måndag/tisdag:
kommer fan inte ihåg

onsdag:
babasonic var kvällens planer med istället slutade det med att vi satt ett stort gäng på dovas hela kvällen och sjöng karaoke.

torsdag:
vaknade typ 4?

fredag:
gjorde illa min hälsena och fick besök av mina kära kryckor under dagen! (?&=/¤%=?=))()/()""!!!! (=helvetesjävkaskit)
sen jobbade jag och under kvällen började jag kunna gå normalt så jag och annie drog till nype där daniel fixade in oss gratis som förra gången.


lördag:
middag hos elin och sen koolingsborg

söndag:
jobbat och gjort ett besök på närakuten. underbart!

kul att lovet snart är slut :(

tjenahejsan!!
har kollat färdigt på säsong 5 av the hills nu.. nån som vet hur man hittar säsong 6? men men, på internet kan man hitta massa roliga saker. så ploppade det upp nått viktminskingspiller som man tappar 5 kg av på 8 veckor. fett bra ju. utan att behöva träna eller sluta äta. asbra tänkte jag men det kostar liksom 79 kr och jag har inte riktigt råd med det så jag ska köra på sallad nu ett tag.

men ja, dålig dag på jobbet idag. gick bra men sen gick det åt helvete så jag satt och deppade under det sista passet för att det gick så jävla dåligt!!!!!! ska hursomhelst in och jobba imorrn ocskå och sen blire utgång.
men nu ska jag sova men först ska jag ringa natti!!! puss och gonatt från sara




sorry pallar inte vrida på bilden. detta var från när sophie horan noppade nattas buskiga ögonbryn i skolan. hehehh



FAAAAAAAN! jag kom på nu att jag och natta önskade chips och cola till jobbet imorrn. måste nog köpa dom där pillerna iaf.

trötttis

hej lovers! Sorry för våran update, men sak samma för nu sitter jag här  :):):));L););
Vi hamnade tillslut på dovas igår efter många om och men. Trevligt var det + att det var kareoke där hheheh. Efter kvällen så vankades det en efterfest i vasastan men det sket sig så jag och sara vinglade hem trötta med ett för glatt humör...
Vi vaknade runt 12 för att jobba mned vårat projektarbete, vilket förövrigt går halvbra. Sen runt 6 jobbade vi till 9 och sen åkte jag hem och blabalabal. nu sitter jag här och kollar på tv

hörs imorn/////Natalie

JAG VILL INTEEEEEEE!

jag blir så jävla irriterad på mig själv. jag måste plugga. fan, jag orkar inte. jag vill inte. när jag sitter framför datan vill jag inte skriva en uppsats. då vill jag vara inne på facebook eller kolla på the hills <3
men egentligen vill jag inte ens sitta inne framför fatan. jag vill ut. ut och röka eller ut och festa. men fan. om några timmar ska vi ta oss in mot stan och börja föra på nån uteservering så ja, nu blire plugg då. fest nej... först går jag ut och röker. hejdå!!!!! /s


i mina tankar.........


sitter och äter ett päron

tja fan, vaknade cirkus halv tolv idag bara för att elin ringde mig. kul da. men det var iofs bra eftersom att vädret var perfekto. så jag började dagen med att göra en omelett och en kaffe som förövrigt smakade helvete. sen gick jag ut med min hund samtidigt då jag tog en en cigg. Resten av tiden så har jag bara surfat på nätet haha. Men jag ska snart göra mig i ordning , börjar jobbet halv sex.

hej jag heter sara


Fixardag utan matteplugg

En händelserik dag har det i alla fall varit. Har varit ute på en långpromenad med min hund , städat min rum, pluggat , dushat osv. Imorn ska jag jobba, så det ska bli toppen! Får se vad mer som händer under veckan. Skönt att bara ta allting som det kommer.
haha hittade en bild ifrån slutet av 9an,



KUL DÅ! natta din jävla f**ta.... jag trodde att du skulle plugga matte och därför inte kunde prata med mig. kul, jävligt kul. tack för den liksom! / En (jävligt) arg Sara

lagar pannkakor kl. 22.00

haha, jag och min syrra blev rå sugna på pancakes, så nu står jag här i köket och suktar

SNÖ??!??!??!!!!?

hejsan fuckers! ser att natta har gjort sin del av bloggen under dagen. det tackar man för. idag är det en dålig dag. tänker inte gå in helt på varför men vädret är ju inte det mest uppiggande.........???
jajaja, har pratat med mimi hela dan och ska om ett tag åka och sola solarium med henne. idag ska jag fan bli brun. måste köpa babyolja också. det ger resultat!
sen borde jag fan börja med pluggandet också! orkar inte, vill inte. borde egentligen ringa natta också efter våran lilla dispyt igår kväll.. men är inte redo för det än. borde också ringa sandra och kolla läget. även höra av mig till johan och säga förlåt för att jag inte hörde av mig igår kväll. mhm, får se när jag pallar med allt detta. idag vill jag bara vara för mig själv. men trevligt ska det bli att träffa mimi iaf ;)


när fan va detta? antagligen från senaste jobbpuben. ser ju lagon nykter ut. kul där.

hej det var inte 2 minuter sen :)?

Jag tänkte langa lite bilder ifrån i tisdags, då vi var på en studentskiva i skyddsrummet. haha där hände det en hel del roliga saker som jag tyvärr inte kan ta upp på bloggen hehhehe...temat var troja, sparta osv..
/n

vafan, snö!?!?!?!?!!?

Godmorgon suckers, skoja aprilapril.. Det var inte igår hehe. Vi måste ta och skärpa oss, jag vet! Igår jobbade jag i alla fall, och efter det blev det en mys kväll med amanda och quennie. Vi käkade först i kungshallen för att sedan bege oss till sergel bion. Det blev" bounty hunter"? Den rekomenderas, älskar komedier! Sen så vandrade vi från gamla stan till fjällgatan som ligger över slussen. Vi ville ha ett litet tidsfördriv med tanke på att bussen inte gick förens om en timma. Men det var i varje fall en nice kväll.


Vafan gjorde jag dagarna innan det? Juste i lördags var jag på ace med elin och fanny! Hade riktigt trevligt, dock var det för mycket folk där. jag har fan börjat tröttna på dem flesta ställena... det är alltid samma visa, samma människor, samma musik....Vill "Upptäcka något nytt"...
Dan innnan det alltså fredag, var jag och sara ute efter många om och men. Då var vi först på wokhouse och sedan på Nype, det var helt okej.. var inte på något humör..Här langas en bild från nype ...

Nu ska jag städa mitt rum, så vi hörs senare bloggishen /Natalie ek...

lever livet

ja, vad ska man säga. allting går i ett just nu! igår va vi på nype där daniel fixade in oss gratis. var inte speciellt kul så det blev en ganska tidigt kväll. i förr går va vi på laroy där linn fixade in hela vårat sällskap på 13 pers gratis så detta har blivit en billig påskhelg. heheheheh.............
idag gick jag och natta runt med emma och oskar i stan. helt stört skönt väder. blev två par skor. fats fan, borde lämna tillbaka ena paret. har köpt alldeles för många högklackade den senaste tiden.


såhär ser dom ut iaf.



sen åkte jag hem, duschade och fiaxade mig och drog till oskar och åt grillat med vin. mycket gott. sen skulle jag till ace där redan natta och alla befann sig men kön var alldeles för lång så detta blir en lugn kväll. skönt där!
nu ska jag kolla på the hills, imorrn blire jobba som gäller och sen borde jag plugga. pussssss



/SARAAAA


då har bloggvärdet passerat 5000kr

hallå där! idag försov jag mig, sjukt orutinerat. vaknade halv 11 och fick panik eftersom att jag skulle luncha med johan halv 12. fixade mig fort och kom till skolan bara 10 minuter försent. bra jobbat liksom. efter skolan drog jag, elin fanny och natta och fikade på söder och sen mötte vi upp amanda therese och hennes pojkvän och tog en öl vid centralen. det var najsssssss. fast fan, klockan är 9 och jag vill ut ikv. får se vart kvällen bär av. skulle vilja gå på skivan ikv men jag har ingen biljett :( undra om man kan fixa det i dörren. annars drar jag fan nån annanstans med sandra heheheheh.
men nu ska jag prova ringa natta igen så puss puss, kram kram, hjärta hjärta.. bilder från i tisdags får natta lägga upp ;)


just nu är det 5 grader ute och klockan är snart halv 10, det är fan vår.



/S


vi har inte dött

tjena bloggen!!! sorry för jävligt dålig uppdatering. alldeles för mycket plugg kan göra sånt. det har lugnat ner sig nu iaf men jag kommer typ behöva plugga hela jävla lovet. kul!
jaja, imorrn ska jag luncha med johan och innan det tänkte jag köra lite uppdatering. skivan igår var förresten mycket rolig och sjukt värd att missa provet för. hahaha nu ska jag sova. puss /s

RSS 2.0