hej kära läsare

förlåt om det har varit lite dött här på bloggjävlen..
när det är sommar så har man lite andra prioriteringar i livet än att sitta och blogga hahah :P
men i alla fall, vi ska till grekland imorn:D:D sista minuten resa, jag therese och sara.
älskar att det är spontant :D vi ska vara där en vecka! det kommer att bli så KUL!!
men nu mpåste jag packa, planet lyfter 17.30 imorn. pusshejjjj
Stört att min lillasyster liknar jessica alba på den här bilden?
/nattiz

midsommar imorrn, sista minuten nästa vecka?

hej hej bloggen. dags att lämna landet snart? ja det skulle va så jävla skönt. men jag trivs ganska bra här också så det är lungt. skönt att komma bort på midsommar iaf. ska ta massa bilder, det lovar jag :)

ja, vad är nytt då? håret är blont igen. va precis hos frisören och är supernöjd. det är najs!
lyssnar på en variant av håkan hellström och sitter här. hm, ska nog duscha och sen backa inför imorrn. sen drar jag ut och hittar på något.
skulle va kul om natta kunde svara också.
igår va vi på dovas på afterwork. det va kul, sjöng karaoke osssssssssssssvvvvvvvvvv.........
har fett ont i halsen idag :( håller på att bli sjuk.

uppdatering i bilder kommer här!























/SARA

tiden flyger förbi

det var ett bra tag sen hehehe... hur fan e läget? med mig är det topppen.... mycket har hänt och man har inte orkat skriva ner allt... Häromdagen var vi i kungsan och kollade på eric prydz osv. det var fan kul. dan innann det var vi på monopol kväll hos en kille från vårt jobb, sen drog vi vidare till ojojoj bar, haha fick skjuts av några random killar ända från täby! Vi skulle egentligen på ett poolparty men vi blev för sena...
Åhh va fint bröllopet var btw. började gråta under vigseln haha.. typiskt.. memn fint var det, I'm happy för deras skull.
BTW, Jag har skaffat ipone, min lilla bebi<3<3<3<3
hörs senare/eran natalie

Jag kastar stenar i ditt glashus

Ja, här sitter man. grönt hår, arg, ledsen, förtvivlad. mest över håret såklart, tänker fan inte gå utanför dörren tills det är fixat. har fått en tid hos frisören på torsdag så det löser sig innan midsommar iaf. Tur det! Annars ställer jag in midsommar. Och jag lovar er att jag menar allvar. Tänker inte dra på midsommarfest med gröna skiftningar i håret. Folk kan tycka att jag överdriver. Min pappa t ex ser knappt någon skillnad på håret, men jag gör det. Och tyvärr blir det ingen bild på det. nej, det är för hemskt.


mitt hår va ju fint, varför ska jag alltid ställa till det?

19999999999999999999999999 år

idag fyller lilla jag år!!!!!!på fre ska de bli parteyyyy. puss natta

för vi har tagit studeeeenteeeeeeeeeen, fyfan va vi är bra!

tjena bloggen. när det händer för mycket och man har för kul skaffar man sig inte tid att skriva. sorry för det. studenten var iaf helt underbar. den dagen följdes upp med sommaravslutning på jobbet - låg däckad vid 2 tiden. inte lika najs. hela dagen igår var jag hemma och sov, tog igen mig från två händelserika dagar med för mycket alkohol och trevligheter. idag lyckades jag komma upp på benen och drog och jobbade med natalie. sen blev det en öl på dovas.

jag och natta har storslagna planer nu. det ser ut att bjudas på en fest på lördag så ni som inte har snackat med natta på ett tag borde börja smöra er in nu ;) hon fyller nämligen 19 på torsdag. sen planerar vi att flytta hemifrån =flytta ihop. hon och jag. vi kommer döda varandra med han riktigt bra stunder också. vi ska också ut och resa. fick mer än 10 000 i studentpengar så det är väl mest bara att boka en resa så snart som möjligt ;)

men fan, jag ska sova nu, eller nej det ska jag inte. jag ska kolla på tv =) pussssssssss hejdå!



erik fick en fin liten fläta på sommaravslutningen



champangefrukosten



studentlunchen






efter utspringet



innan utspringet och innan jag och natalie började vårat hysteriska gråtande som höll på i en halvtimma.



börjar blekna igen, kanske ska sola solarium imorrn? :)


/SARA

sommarkvällar

sitter och jobbar, sorry för uppdateringen ehhehe. har haft så mkt nu dem senaste dagarna. fan va kul det var igår , var på premiären av honey honey med martinis och amandis. haah innan var vi på skinnaviksberget, där det var massa fjortisar och sen så blev det värsta kaoset då det kom poliser. så vi blev också tvugna att springa ner från berget för att vi hade cider. det suger ju! man kände sig som en 16 åring igen haha.... hela kvällen var helt cp och det var ju det som var kul..

vi hörs sen, har mkt att berätta <3 /n

studenten imorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag gå och lägga mig har inte hunnit blogga idag. IMORN KÖR VI, det kommer bli gråt, skratt, ångest, och frihet helt enkelt underfuckingbart <3 /n

bilder jag inte orkat lägga upp


(hahahaha sara och rena på repet)
(öl på söder)
(jim carrey :D)


jksjfaispjo

har tyvärr haft fullt upp dessa dagar, i går hade vi våran slutkonsert 4 evah! grät som ett litet barn när våra lärare kom med blommor mitt under fix you låten. har lyckats gråta på alla våra 4 konserter, fattar inte vad mitt problem är:( fan är så känslig av mig.. efter konserten drog klassen och lärarna till  söderhof för några öl. jag stannade inte så långe för att min sista buss gick tio0 i tolv. alla verkade ha haft det kul, dem drog tydligen vidare också. kul att man missade det.. KOMMER SAKNA ALLTING SOM FAN3<3<3<<3<3<<3ÄLSKAR VÅRA LÄRARE och min störda klass


idag så uppträdde vi på vårshowen (amanda,joel,nero och lilla jag), fan va nervös jag var! Men det kändes bra efter, dock känner jag att ja var lite klumpig när jag presenterade haha! äsch, tar ju som sagt studenten om 2 fucking dagar så vad skulle det ha gjort egentligen ;)
Imorn ska jag till skolan, lämna böcker och sörja :( jag ska seriöst gå till varje sal i skolan och säga hejdå. krama varje möbel och gå till varje toalett.  snyft. nämde jag att jag var känslig eller?

natalie

RSS 2.0