it´s my party and I cry if I want to

ja, varför är vi tjejer så jävla töntiga? satt uppe sent igår och kollade på OC och så slog det mig att jag satt och grät som en liten barnunge. jag va liksom inte ens ledsen. men men, är Marissa ledsen då är jag också det! hehehe

men.. vad har man gjort idag då? ledig från skolan = bio
jag och natta gick till filmstaden i råsunda (fett nära.. yeees!) och såg "it´s complicated" sjuuuukt rolig!

självklart köpte vi en hollywood meny och jag la till en 1 lites läsk(?) så JA vi rullade hem kan man gott och kort säga.



jag vet inte vad ni tycker.. men jag känner mig mycket bekvämare i den här vikten!



SARA


trött som fan

kollar på tv6 play. har missat ett par paradise hotel avsnitt..så snart är jag ikapp.

natttttalie

vafan?

Kul att man loggar in på fb och ser att dem flesta skrivit om att Cimon åkt ut från ph? kul att veta det liksom när man missat avsnittet :( det är ju inte lika spännande och kolla då....
MEN NEJ! han är ju fan en av dem roliga  och snyggaste där ju..

På tal om annat..
Jag måste fan sluta gå runt och ha ångest för skit saker, det gick ju faktiskt bra på bi- instrument konserten ;) Nu känns det verkligen som en lättnad!
Nu måste jag och Sara bara komma igång med vårat jävla projektarbete tills på måndag. annars så är vi screwed! På tisdag har vi historia skit seminarium och vet ni vad det betyder? Att jag blir på ruta 1 igen
-----> Ångesten.

Nataliten

wouldn´t be good enough

FAN, visum behövs till kenya. lär få fixa det imorgon då...

någon förutom jag som är taggad på karaoke på dovas imorrn? .. sen baba eller egooo?
annars kommer ju fredag bli najs! gratis öl och cider i mängder på jobbkrogen sen vidare till ngt ställe med drag. däremot känner jag att fredagar är lite av en otursdag för mig. förra fredagen var det en kille som försökte flörta men inte lyckades så bra alls. jag blev sur och började gråta..

Erik(?): vart kommer du ifrån?

Jag: Jag är halvt från tjeckien och halvt från sverige.

Erik(?): Bara där ifrån??

Jag: Nej, jag är typ 10% från palestina också..

Erik(?): tänke väl, du har ju typ en arabnäsa..

Jag spärrade upp ögonen som fan och satta armarna i kors och gjorde en ledsen grimars.. då försöka han krama mig och sa:

Erik(?): söta du, va inte sur.. här får du en kram!

tror ni att jag ville ha en kram eller? KNAPPAST!!

'
/Sara


..men jag fick iaf en puss ;)


Kul! kolla vad natti hittade på bobbys blogg! känner mig lite träffad, även om det var natta som va mest på..


Skönt att det är över

pff, konserten gick faktiskt  bättre än vad jag hade förväntat mig och det som också är nice är att jag tjänade mig en biobiljett hehe...
men min ångest är inte borta för det, för imorn ska vi ju ha bi-instrument konserten. :(
aja, TYPISKT att man missar paradise hotel, ville ju se hunken Cimooooooon gahhh!!!!!!
känner inte att jag har nått vettigt att skrivaaAaAaAaAaAaAa, så vi hörs imorn / natalie

KENYA, HERE I COME

ja, då är nästan allting fixat!

  • vaccin - hepatit A och nån annan grej + malariatabletter
  • ledighetsansökan

fan insåg precis att allt inte alls är fixat.. :(

  • måste kolla upp visum
  • boka biljetter fram och tillbaka till tyskland
  • få ett cock-pit ok!!! om jag inte får det är jag körd

jag MÅSTE komma iväg, vill fan inte vara kvar här.. har hört att planet ska vara fullbokat men att jag nog ska kunna få en plats i cock-pit eller liknande. jobbigt att åka iväg och resa själv, mycket att fixa som man inte bara kan lägga på mamma och pappa. heheh men det kommer bli bra, det kommer bli sjukt kul!


hm, biinstrument konsert imorrn. jag kompar henke på piano. det kommer äga!


Sara


sämst

varför känns det som att det bara är jag som uppdaterar? huh..
nu har jag i alla fall fixat mig så nu sitter jag bara här och tråkar. slår vad om att jag kommer att missa bussjäveln som går om 30 min :@ vi hörs sen!!!!!!önska mig lycka till, kommer gå sämst (ska ju sjunga på öppet hus)
Natti

liten men tuff

Imorn ska jag uppträda på Värmdö gymnasiums öppet hus vilket jag helt hade glömt bort. Under hela helgen hade jag en känsla som sa att det var någonting som jag skulle utföra.  Det är INTE förens nu på kvällen jag kommer på att jag ska sjunga skitlåten jam av michael jackson.Det lär ju gå åt helvete eftersom att jag inte övat ett skit. Okej men helt ärligt, hatar verkligen den låten!!! Man vill ju ha en mj låt som man känner igen. Sen så har vi piano konsert på tisdag, och det kommer ju inte gå bättre det ahha. Då ska jag spela "Broken wings". tycker fan synd om den personen som ska sjunga till..hehhe..N a t a l i e
Imorn ska jag uppträda på Värmdö gymnasiums öppet hus vilket jag helt hade glömt bort. Under hela helgen hade jag en känsla som sa att det var någonting som jag skulle utföra.  Det är INTE förens nu på kvällen jag kommer på att jag ska sjunga skitlåten jam av michael jackson .Det lär ju gå åt helvete eftersom att jag inte övat ett skit. Okej men helt ärligt, hatar verkligen den låten!!!

Sen så har vi piano konsert på tisdag, och det kommer ju inte gå bättre det ahha. Då ska jag spela "Broken wings". tycker fan synd om den personen som ska sjunga till..hehhe..

Nu tjatar min lillasyster om hon får låna kläder av mig.... "Åhh natta, jag kan va din betjänt i en vecka" haha okej nice. Sen ska hon också fråga mig om smink på morgnarna, haha den lilla skitungen börjar bli tonåring.
N a t a l i e

skadeglad

ja, vad ska man säga HAHAHAHAHA!!! efter en störig kväll igår som enbart fungerade med smålögner som: "eh, jag har pojkvän" och "vaddå, jag har inte gjort ngt med din kompis" visade sig sluta ganska bra iaf:)
den som skrattar bäst skrattar sist (eller hur ordspråket nu var) jajaja, kvällen igår var ganska bra men det känns som att nästa fredag kommer toppa allting! det blir naaaajs!!




solade solarium idag, är ungefär såhär brun nu! fan inte så jävla stor skillnad! :@

SARA


Random kväll

Hej, Natalie här.
har precis duschat och ska snart ta mig till slussen, har fan sovit hos sara två nätter nu? Det är ju inte riktigt klokt haaha. Men det är bara för att det är så jävla jobbigt och byta tunnelbana och hålla på.
Vi hamnade på Cattelin igår och det var väll helt okej. har en del att berätta men det tar vi sen.




jag gillare

Våra besökare har stigit med hjälp av lite länkningar på fb. hiihi...

Men fan i allla fall. Vi har lite beslutsångest om vi ska ut eller inte. Så typsikt. För om vi ska ut så blir det antingen ace eller cattelin.

Nackdelen med ace ör att det kostar inträde men där kommer det vara sköna männikosr så det kompenserar hela beslutet.

Nackdelen med Cattelin är att vi inte vart där förut plus att det inte kommer att vara så många där som vi känner förutom dem vi träffade i Lund. Där är det också gratis inträde.

SÅ HUR SKA VI GÖRA?


*eller så stannar vi bara hemma och äter godis?
/nat


nån konstig tjej som skriver till mig på facebook...


/bednar

nu har jag pratat färdigt med min kompis kollberg.. försökte övertala honom att dela stuga med oss i åre, men han verkade ha några alternativ som gick före :@

 
eftersom att jag vet att du skulle kolla in våran blogg kollberg är bilderna lite som en present från mig :D och NEJ, jag kommer inte ta bort dom. hehehehh


förrssten!!!!! någon som vill ta ett glas vin med honom ikväll så att jag och natta slipper?

Ny header

Jag tror nog inte att ni är medvetna om att vi suttit i nästan 3 timmar och fixat våran jävla header. Den är lite fuckad på högerkanten men det får ni ha överseende med. OJ det borde jag inte sagt, men sak samma.

Som Sara sa tidigare, träffade vi på kändis frisören Bobby och den förra robinson deltagaren Angela Monroe.  Så jävla kul, bobby var ju nästan lika kort som mig :P

aja, ikväll ska jag bara ta det lungt och käka godis.  Dem flesta ska ju till ace ikväll eftersom att det är 4 års jubileum, men jag pallar fan inte betala inträde+ att jag är för trött för att gå ut. Men nu måste jag kila, så tuudelu så länge


/Natalie


jag vill ha tillbaka sommarn!


det går bra nu, ta mig på orden

ja, det går fan bra nu! förstår ni vad vi har varit med om ikväll?
Tog en öl med sanna eftter skolan och satt och snackade i 4 timmar. åkte hem, fixade mig och mötte upp gänget för att dra till DOVAS och sen NYPE. när vui kom fram i köbn var vi tvngna attt betala inträde eftersom att vi inte var 20 FUCK THEM! såååå vi drog till METRO där vi flörtade oss in med vakten som övertalade "chefen" att ge oss gratis drinkbiljetter... tackade och tog emot, dansade.. jag lyckades även sälja en biljett till våran skiva till en random kille. kanske är charmigare än natta? who knowwwwwwws? blev bjudna på öl av turkar.. dansade och hade riktigt kul även om det inte var så mkt folk där.

och JA, självklart sparade jag det bästa till sist. påvägen hem mötten vi BOBBY!!!!!!! :D :D
OCH JAG FICK EN PUSS PÅ KINDEN OCH TVÅ KRAMAR! FATTA :D åhh han är fett snygg, visst att han är bög, men jag bryr mig inte för det gjorde min kväll :)

vi träffade också nån som har varit med i robbinsson men jag kände inte igen henne. jajajajajjajaj. nu ska jag väcka natta som har däckat i min säng så ska vi käka lite. hon är tydligen hungrig som ett djur. jävla gorilla liksom!

SARA


Natalie vilken magi allia babba

Shobre, vad händer broshur? nu sitter vi hemma hos sara bednari och ska snart äta våran sena middag. Jobbade i dag som sagt, så nu är vi vrålhungriga som små grisar ;) HAHAHAH skoja
 *inte

nej men så ligger det till. Imorn är det fredag och vafan händer då? Man har ju direkt inte några cash, så det blir väll en lugn hemmakväll dåra. Eller så kan man ju göra som dem i "Snabba Cash", börja köra svart taxi och sen kanske dra sig in på knarkmarknaden och leva på den inkomsten. Äsch skojar bara med er, mEN nU SkA vI äTa Mumsi hörs sEEEEEEEN FÖrfan :')


Segt

Sådär ja, nu var min piano lektion avklarad och det leder till att jag nu får sitta  och vänta 45 minuter till nästa lektion eftersom att min sånglärare är sjuk!:*( buhu...

Men jag ska dra nytta av den tiden och sitta och plugga här... lite segt men vafan. Jag som såg verkligen framemot min sånglektion. KUL.

Vi hörs sen, ska plugga lite nu


natalieeee


nu ska jag ätaaaaaaaaaa

jobbet gick bra idag.. hyffsat iaf. och vem längar inte till våran jobb krog nästa fredag med gratis öl och cider i mänger?
hursomhelst fick mamma åka och hämta mig vid tunnelbanan idag efter jobbet eftersom att det är nån jävla äckelgubbe som följer efter mig. sjukt obehagligt! har hänt två gånger nu! att man inte ska kunna gå hem själv från jobbet kl 9 är ju bara helt sjukt! nej, nu tänker jag inte tänka mer på det. vi hörssssssssssssssss /S


ja, detta var mer eller mindre två år sen.. fan va fort tiden går.


/S

hej! hoppas ni har haft en bra dag. det har inte jag. skittråkigt i skolan och en helvetes dag på jobbet. känns inte stabilt! jaja nu ska göra annat så jag inte skriver mer om hur jävla dåligt humör jag på för tillfället. SEES!




jag tänker drömma mig bort nu för den 12 februari åker jag till KENYAAAAAAAAAAA!!!

och förrsten, nej.. jag är INTE intresserad av vad ni har för tema på eran skiva eller att ni har börjat sälja era biljetter nu som kostar 120 kr. SÅ SLUTA SKICKA MASSA JÄVLA INBOX! heheheh

nattttaliti

nu sitter vi i skolan och ska snart bege oss mot jobbet. så vi hörs senare kompisar


We are back...

.... Och är förälskade i JWWWWWWW!!!!  Han är fan den snyggaste svenska skådisen asså! (Sen kommer alexander skarsgård). Men filmen var förövrigt GRYM.
Sara tönten blev ledsen över att filmen var hemsk medan jag satt där och dreglade hahahahahahah ..
Natalie <3 Jw
Sara <3 Jorge (den fula araben) =ultimata arabparet
/natalie


hey hoe lets go

Nu är vi hemma hos sara och har precis bokat biljetter till Snabba Cash! Äntligen säger jag bara, vill evrkligen se den här filmen. Fan sara ville se" har du ryktet om Morgans"? Fett tråkigt ahha

jaaj måste sticka nu så vi hinner. Hörs sen bloggishen

 

/natta


take me out

hmm ser ut som att det blir en resa till Mombasa som ligger i Kenya för min del om ungefär 3 veckor. NAAAAJS!! måste fan iväg från kalla Sverige! Om inte Kenya resan blir av så tar jag en sista minuten resa till Thailand med Sandra för jag vill verkligen bort från kylan NU!




SARA


TILL NATTA:

RING MIG NÄR DU SER DETHÄR. OFTA DU BER MIG RINGA TILL DIN MOBIL NÄR DEN ÄR AVSTÄNGD JÄVLA IDIOT!!!!!


vafan höll jag på med i fredags..?

ja då är man sjuk, men den reseptbelagda hostmedicinen fungerar otroligt bra så en hel del sömn fick jag faktiskt idag. :)
bilder från igår..
 

bilder man kommer ihåg att dom togs, till skilnad från i fredags när man blir taggad i en bild och frågar sig vafan jag höll på med den kvällen..




heheh bra helg har det iaf varit om man räknar bort den där kärringjäveln som försökte ta min mobil och sen slå mig!

(pratar med natta som precis insåg att vi aldrig mer kommer gå ett lucia tåg och att lucialinnet aldrig mer kommer användas. REDAN LIKSOM!
/S




lets have some fun this beat is sick i wanna take a ride on your disco stick

/nat

Sömntuta

Idag är en bra dag! Jag vaknade 15.30, så jävla skönt!
Dagens planer;
  • Plugga
  • Fixa mig fräsch (basta, fixa naglar, duscha osv..)
  • Städa mitt rum
  • Chilla
Imorn börjar en ny vecka vilket innebär nytt schema! Vi har ett as soft schema, dock känns det lite sorgligt att det är vår sista! Vi börjar i alla fall runt tio nästan varje dag och slutar hyffsat okej.. Men man ska inte klaga, det är i alla fall bättre än vad vi hade i tvåan ...

huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk

en nykter kväll på the bridge och sedan en lång pratstund med kära mamsi, följt av en godnatt cigg med natti. skönt bara gå och lägga sig nu.

VECKANS VISDOM: umgås fan inte med människor som är sjuka. seriöst den sista gången jag lät natta smitta mig! känner att jag börjar få feber igen. KUL! hoppas att jag klarar mig ifrån att ligga och hosta hela natten..

Sara

Jag ångrar mig inte en sekund

HOLA!
Idag har jag inte gjort ett skit förutom att ha spenderat halva eftermiddagen hemma hos Sara och sen fått ta mig hem därifrån. När man väl är ute så är det asnice att åka hem till den som bor närmast men sen när man ska hem nästa dag så pallar man fan inte ta sig hem! (man är lat,bakis, ful och trött) Det enda man tänker på är att få komma hem levande utan att ha fått träffa någon jobbig person som man måste sitta och snacka med. *ni fattar vad jag menar
Hursomhelst så blev det en utgång trots att jag var sjuk hehe.. fast det var inte så farligt, Vi hamnade på Nype och det var grymt! Jag tyckte inte om det stället förut men nu har jag ändrat min uppfattning, som sagt så handlar ju allt om vad man själv har för inställning.
Jag måste verkligen lära mig att passa tider, jag missade 3 bussar igår? Jag bor ju så pass nära busshållplatsen, så hur fan kommer det sig att man missar 3 bussar på raken? Det ör ju inte riktigt klokt. Ibland förstår jag inte hur jag själv tänker när jag står framför spegeln 5 minuter innan bussen går eller att jag byter kläder i sista sekund.
Om jag ska ut ikväll så har jag alltså nu 30 minuter på mig att fixa mig. Hur ska detta gå? Jag ligger i min säng med pjamas och är hur ofixad som helst.
Ni lär ju se vad det blir haha om jag missar bussjäveln så stannar jag ju hemma. Fan nu har jag beslutsångest, VAD ska jag göraAaAaA HOLA!
Idag har jag inte gjort ett skit förutom att ha spenderat halva onödiga eftermiddagen hemma hos Sara och sen fått ta mig hem därifrån. När man väl är ute så är det asnice att åka hem till den som bor närmast men sen när man ska hem nästa dag så pallar man fan inte ta sig hem! (man är lat,bakis, ful och trött) Det enda man tänker på är att få komma hem levande utan att ha fått träffa någon jobbig person som man måste sitta och snacka med.
*ni fattar vad jag menar
Hursomhelst så blev det en utgång trots att jag var sjuk hehe.. fast det var inte så farligt, Vi hamnade på Nype och det var grymt! Jag tyckte inte om det stället förut men nu har jag ändrat min uppfattning, som sagt så handlar ju allt om vad man själv har för inställning.

Jag måste verkligen lära mig att passa tider, jag missade 3 bussar igår? Jag bor ju så pass nära busshållplatsen, så hur fan kommer det sig att man missar 3 bussar på raken? Det ör ju inte riktigt klokt. Ibland förstår jag inte hur jag själv tänker när jag står framför spegeln 5 minuter innan bussen går eller att jag byter kläder i sista sekund.

Men i dag ska jag bara ta det lugnt, kolla på någon film eller nått...Däremot ska saris ut så vi får väll höra sen hur det gick
Här var jag 15 år, tänka sig att man lever ett helt annat liv nu

tänka sig att jag, Sara Bednarcik, skulle hamna på en polisstation.

hejsan! idag kunde man må bättre, men det är inte så farligt faktiskt! måste berätta om den stördaste grejen som hände mig igår kväll. jag vet inte varför men jag stöter alltid på jävligt konstiga människor. jag gick till tunnelbanan och när jag nästan var framme tog jag upp mobilen för att skicka sms-biljett (har inte hunnit fixa + kort än). hursomhelst ser jag en tjej i typ 30 års åldern som går snabbt mot mig och har ordningsvakter bakom sig. hon va typ helt galen och skrek att hon skulle ringa polisen och massa grejer. själv hann jag inte tänka så mycket innan hon kom fram till mig och började rycka i min mobil. jag släppte självklart inte taget om min fina Iphone och då började den där jävla idioten att slå mig. fattar ni, HON SLOG MIG!!! :@  jävla körda kärringjävel.

och ofta jag står där och tar all skit, nej! så självklart slog jag tillbaka! :) fatta, JAG SLOG TILLBAKA!!!! :D :D

känner mig så jävkla nöjd över mig själv! sen kom ordningsvakterna springandes mot oss och då blev det en sväng till polisstationen för oss båda. natta stod argt och väntade i slussen och det blev en ganska sen kväll. drog till dovas med prick i registret och sen vidare till nype. behövde betala inträde där men det va fett värt för JAG FICK FAN ÅKA POLISBIL!!! :D


fast egentligen slog jag aldrig tillbaka, jag kollade bara på hennes som att hon var dum i huvudet. och egentligen blev det inte en sväng förbi polisstationen för mig, jag fick heller inte en prick i registert, och FAN INTE HELLER ÅKA POLISBIL :(




nu ska jag äta frukost! jag känner mig som en barnunge.. "jag vill inte åka till sjukhuset, jag vill inte åka till sjukhuset"
men men.. den historian tar vi nån annan gång!
Natta hälsar att jag, Sara Bednarcik är BÄST! ;) kul va?

Nej, jag vet inte hur man får bort musiken på bloggen!

ibland blir man så jävla förbannad! som ni tidigare har läst sket natta i jobbet idag och hade ALLDELES för mycket tid och så visste hon inte vad hon skulle göra av all jävla tid. men NEJ, hon kan inte börja fixa sig i tid så hon hinner med bussen. och NEJ, hennes buss går bara en gång i timmen, och JA, jag är skitförbannad! + att det gick dåligt på jobbet också, bra dag! hoppas kvällen håller måttet!


sara


jag har fett kul

Har verkligen ingenting att göra, är riktigt rastlös faktiskt. Egentligen skulle jag jobbat nu vid den här tiden, men attans att man ska vara sjuk alltså. Gick inte heller till skolan för den delen, ville verkligen det! Så nu sitter jag här och tar massa tråkiga bilderr hah...
Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan.
*Gå ut, jag vet att jag inte borde men fan vad TRÅKIGT JAG HAAAAAAAAAAAAAAR
hörs sen ska gå och äta nått, är hungrig nu asså. jag har fan inte ätit nått på hela dan

Rah-rah-ah-ah-ah roma, roma ma gaga ooh lala

Fan vad Lady Gaga är KREATIV! All musik som hon har skrivit har jag fan fastnat för, hennes nya skiva är så grymt bra!!!Hon klär sig ju också skumt för att vi ska komma ihåg henne? Det roliga är att jag hade riktigt svårt för henne i början, då jag bara tyckte att hennes röst var ju sjukt mixad. Men så trillade jag in på ett youtube klipp och dog!  Jag insåg att jag hade fel, hon har ju en riktigt stor talang när det gäller att spela piano, skriva låtar och sjunga. Hon är fan 00-talets pop fenomen
/Nati

NÄR KUNGEN MÅR DÅLIGT MÅR ALLA DÅLIGT!

jag är kungen då asså. och ja, jag är nog sjuk! bestämde mig för att stanna hemma hela dagen när Amanda Kallander ringde mig kl.10 och sa att det var en fett ovärd dag.. inte ens matkortet kändes lockande då.
men duktig som man är så ska man ändå jobba kväll idag. passet är dock bara 2 timmar på fredagar då man ska ha god tid på sig att kunna dra ut sen. så vem vet, kanske blir en öl med natta efter jobbet, kanske två? kanske fler? eller 0! vi får helt enkelt se vart det bär av.

DAGENS BÄSTA: ..att det börjar bli lite varmare ute så man slipper växla vante när man röker.

DAGENS VÄRSTA: .. att natta precis ringde och sa att hon skiter i att jobba idag. KUL att gå dit själv!


Natta här

hej kära vänner! Nu är jag äntligen hemma och är fruktansvärd trött.. Det är fan illa att jag inte har haft någon aptit i dag eftersom att jag druckit för många tekoppar och stoppat i mig tusen halstabletter...och det roliga är att min hals inte ens läker + att jag har feber+att jag har ont i huvet. 
haha så var mitt dagsläge i alla fall, hoppas ni anteckade det... nej men helt ärligt, jag är helt hjärndöd haa, kommer inte på något att skriva om..

Föresten har jag nämt att jag är värsta blogg nörden?... Jag sitter fan och läsar alla bloggar som finns , allt ifrån bloggarna på sthlmfinest till paradise hotel och sist men inte minst såklart fjortisbloggarna.. det är inte okej..heh.. 


jaja ska gå och lägga mig, nu puss på er<3



-

hallååååå! det går bra nu. kom precis hem från jobbet och stackars natta går på bussen om 10 och är alltså hemma om ungefär 45. jag vet inte om det går nån sjukdom på jobbet eller om det var dom där energi dryckerna man fick för att bli peppade men alla gick hem med huvudvärk och feber. även jag.
765kr tjänade man idag då på 3,5 timmar så det känns ju skönt! tydligen är jag väldigt charmig i luren. kanske för charmig? man ringer nån tjej som svarar glatt men som inte verkar vara så glad när man säger att man heter sara och frågar efter hennes man/pojkvän. men nej lillemor. JAG ÄR INTE DIN MANS ÄLSKARINNA OCH JAG INTE HELLER NÅN HAN BRUKAR UMGÅS MED VID SIDAN OM.. så ni kan faktiskt ta det lungt!

känns också som har vi har lite Twilight känsla på jobbet. vår dödligt snygga chef ser ut som edward och den andra ser ut som jacob! det är najs.



MEN MEN.. nu blire en alldeles för sen middag för mig så får jag hoppas att jag mår bättre sen. har svenska b imorrn 8.40 du blire betygsamtal.. kan ju vara värt!

/BEDNARIIIII


-

MIN CHEF ÄR SÅ SNYGG SÅ JAG TROR ATT JAG SKA DÖ!

sara skriverrrr

Kul att komma 5 minuter sent till pianolektionen vilket gjorde att hon gav den till nån annan. jävligt kul! fast det va kanske inte 5 minuter.. det var typ 10 eller 15 jaja. vem bryr sig när man bara har en 20 minuters lektion per vecka med biinstrumentet.
igår så var jag hos Nordea för jag ska anmäla en jävla svarttaxi som snodde pengar från mitt kort förra onsdagen. fan va man känner sig liten. det blir liksom mitt ord mot en gubbes.. känner mig lite i underläge. men men jag har ju natta som vittne. så ja, vad gör man nu när alla har lektion förrutom jag? INTE ETT PISS!

jaja, nu ska jag fixa nyckel till ett musikrum och öva på min pinao läxa. ska ju ha konsert med den låten om typ 2 veckor. det kommer ju gå jätte bra!


stressad

hejhejhallå.

Min buss går om en halvtimme och jag har inte ens fixat mig, damn it! Elin kommer att döda mig om jag missar bussen. Det lär ju bli som det alltid blir, att jag springer till bussjäveln i sista sekund.
Nåja, när jag vaknade i morse så hade jag feber och halsont, så egentligen borde jag inte gå till skolan. Men jag gör det ändå för att det inte är nägra ansträngande lektioner! Sen så ska jag och Sara jobba och det ser jag faktiskt fram emot, vi har fan fått in flytet nu så då rullar pengarna in...dock så har jag nästan tappat rösten så det kanske inte direkt ör charmigt..
men måste skynda mig nu, see you later aligator /N


Då var det väll dags för B2

God kväll eller rättare sagt godmorgon! Är det inte jävligt typsikt att jag och sara sitter och disskuterar över telefon att vi ska ta tag i vårat bloggande för 10;e gången? Klockan är nästan halv två och vi har skola imorgon, jag tror nog helt ärlig inte att det finns några stördare människor än oss? Jag försöker somna samtidigt som vi strö snackar i telefon, Sara övetalar mig att logga in på våran blogg. Dum som jag är faller jag för frestelsen och JA nu sitter jag här och skriver om nästan inget viktigt alls...

Det är ganska kul att läsa våra gamla inlägg faktiskt, man ser verkligen igenom dem att vi bara var desperata efter bloggpengarna... Vi är verkligen långt ifrån att vara en modebloggare som lägger upp dagens outfit eller en som sitter och ger en massa onödiga tips som alla redan vet om hahh

Som sagt så kommer vi från och med nu uppdatera oftare!!!!! Btw, vi vet inte hur man får bort den jobbiga musiken sara lagt upp för ett halv år sen. Så ni får stå ut med den tills vi ändrar våran design... jaja ska gå och lägga mig nu. Jag slänger in en snygg bild på mig som jag tog igår





Pusspuss från NattaAaAa





hejhallåvadgörsingetvabradå

hej tråkiga läsare!!
jag känner mig jävligt bra, bara så alla vet. natta är också väldigt bra. men jag är bättre!
vi har nämligen börjat jobba och jag känner att min karriär börjar ta språng nu asså. jag kommer nog klara mig som telefonförsäljare hela livet.. och det är ju bra.

samtidigt som jag är medveten om hur smart jag är kände jag mig lite dumförklarad när jag idag (trött som jag var efter jobbet) började tappa upp ett bad, tände ljus, hade badskum och badsalt för att sedan hoppa in. satte mig i badet och insåg precis innan jag doppade huvudet under vattnet att bh:n satt kvar. tur att ingen såg mig för då skulle dom ju tro att jag va dum i huvet. men det är lungt att jag säger det till er för ni vet ju att jag är smart och bra (som jag precis sa). eller hur?


hejdå, dröm sött inatt så ska jag fortsätta förklara massa saker om data funktionerna på jobbet för natta. ibland undrar jag vad hon tänker med. bara ibland!


(det är sara, men det förstod ni)


RSS 2.0