Tagit två koppar kaffe efter 21.00

Nu sitter jag här halvdöd med en företags ekonomibok , anteckningsblock och en laptop. Kan det bli bättre? Det jag inte kan begripa med mig själv är att jag alltid ska sitta sista dagen och kriga. Jag skjuter upp ett och annat därför att jag prioriterar andra saker före. " Jag ska bara kolla på tv, ringa Sara, Festa osv".

Sen sitter man där med hela skiten och hets pluggar. Men å ena sidan så trivs jag ju bäst under dessa stressiga  omständigheter. Jag får saker gjort och finner den långsökta motivationen. Men jag uppmanar er inte att göra på det här sättet, för i längden så har man ju pluggat i onödan allt eftersom att det man lärt sig försvunnit lika snabbt som man lärt sig in skiten.
snygg natta

jävla pianoläxa

FAN FAN FAN! okej, det är inte så att jag suger på piano men mina läxor ser ut som kinesiska. helt jävla ärligt inte roligt nånstans. jag sitter och kollar på papprerna och vet fan inte vilka fingrar jag ska tycka ner vart på pianot. kommer få ig för att jag inte ligger på typ proffsnivå. helt sjukt! JAG ORKAR INTE!!!!!!! terminsuppspel snart också. fan då! nej, nu ska jag plugga inför provet på onsdag. blir nog uppe hela natten.

bra dag annars.. lite bränd i ansiktet bara. mycket tjaffs inför studentskivan också med klassen. nej nu ska jag röka och sen ska jag plugga. puss!


ångest ångest ångest

Vet inte var jag riktigt ska börja. När en vecka är avklarad med plugg så, tänker man att man ÄNTLIGEN kan pusta ut. Men så är det inte, snarare tvärtom. Känner mig oerhört stressad med tanke på att man vill få bra betyg i alla ämnen. Det  blir ju lite svårt när man har flera bollar i luften. Den här veckan är det företagsekonomin en  hel del terminsuppspel, redovisningar, projektarbete och en massa annat crap som gäller. Dessutom har jag också börjat få presentations ångest på jobbet.
Men det som ligger tyngst  av allt är själva framtiden. Jag känner mig precis som alla andra ungdomar splittrad. Man vet riktigt inte vart man ska ta vägen. Vilken riktning ska man välja? Ska man jobba?Resa? Man vill ju inte heller bara kasta in sig i nått när det gäller högskolan/ universitetet.

Nu fick jag också reda på att vi måste betala in biljetterna tills på onsdag och det gör ju inte saken bättre. Det här känns inte bra, ingenting känns bra.
Vill att gymnasie tiden ska ta slut fast ändå inte. Allting bara snurrar just nu
/nat

kråke går på strippklubb

Hej nya läsare! kul att så många har hittat hit under natten ;) idag har jag jobbat och tjänat 647kr på 3 timmar, sjukt värt. sen solade jag och natta solarium och nu sitter man och pluggar företagsekonomi. prov på onsdag:(
ja, vad är nytt. inte så mycket. har fortfarande träningsvärk sen i fredags då man sprang runt med mördarklackarna. INTE VÄRT! men puss på er, nu ska jag plugga vidare. /s


KUL ATT MIN HUND ÄR BÖG


imorrn ska jag sola, nu ska jag sova. puss och godnatt!


jag är väldigt trött idag

ja, det var en lång dag igår. nervositeten var på topp vilket inte var så skönt. inspelningen gick iaf väldigt bra och det var sjukt roligt. så nu ska producenten klippa och klistra ihop alla delar och sen ska jag få höra låten om nåra veckor. efter det ska jag dit igen och kanske lägga till/ändra på små saker så låten blir perfekt. planen är att den ska publiceras och bli en singel om ca en/en och en halv månad. då ska den skickas iväg till radiokanaler och ut på spotify och iTunes osv. känns helt sjukt.

efter det körde mamma mig till skolan och sen drog jag och natta och tog en öl på snaps vid medis. det var najs. skönt väder och öl är bra det.

Efter det var det jobb och sen jobbpub som gällde. vi drog därifrån ca 12 och vidare till nype i mördarklackarna. bestämde oss för att det inte var värt att ha högklackat på sig på dansgolvet och bytte till converse. det var nog kvällens bästa beslut. inne på nype träffade vi bland annat åre grabbarna som vi badade jacuzzi hos och massa annat roligt folk. mycket människor man kände där vilket var najs. ändå verkade natta inte haft så kul? haha.

men ja, idag ska jag plugga inför företagsekonomiprovet på ons. vi får hålla tummarna för att det går bra!


ikväll

hej nattis här. ikvälll kommer det bli röjj heheheh


först ska vi jobba och sen så blir det jobb pub därefter blir det utgång, ska möta upp tjejorna , så det kommer bli grymt , får se vart vi hammar runt sture?


gahhh jag äär så jävla solbränd!!!sola fan i 30 min igår ;) Och så köpte jag ett par jävligt snygga högklackade skor. (va i behov av det) men måste kila


pusshaej så länge

 


inspelning imorgon!

imorgon blir det en stor dag! inspelning 10.30. sen får jag se om jag hinner till skolan överhuvudtaget. annars äre jobbet kl. 17-19.30 som gäller. sen blire jobbpuuuuuuuub till 23. efter det drar vi vidare :) det blir najs det! nej, nu borde jag sova. lång dag imorrn. bra att jag håller på och bli försyld och bra att jag har bränt mig i ansiktet. snyggt.




sara


JAG HAR SHOPPAT UPP HELA MIN LÖN!

faaan! vad har jag gjort? hahah jag shoppar alltid när jag är nervös.. och jag va så glad över att jag äntligen hade obegränsat med pengar (som egentligen inte var obegränsat.. men ni vet känslan)
så, lets talk about the day.
kuhi redovisning på förmiddagen. gick runt och chillade i skolan medans resten av klassen hade musikteori b, sen åkte jag natta och sanna in till stan där vi hittade linn virrandes inne på åhlens och plötsligt så var vi inte 3 shoppingsugna utan 4 nu. sen kom även elin! efter alldeles för mkt shopping för min del så åkte jag och solade solarium. kul att jag har 30 kr kvar av min lön. hahahahah!! :(
aja, det är bra att man har en snäll pappa som satte i 2300kr på mitt kort bara sådär.. så jag klarar mig denna månad. sen kommer ju studiebidraget på onsdag ;)



IMORGON HAR VI STORSLAGNA PLANER!!!! mer om det berättar jag senare! puss /sara

vill ha lov nu

Hej mina vänner lilla nataliti här. Är riktigt jävla trött nu alltså, fan jag suger ju på att blogga egentligen.
För det första, jag bloggar nästan alltid på kvällen, för det andra det  känns som att jag skriver om ingenting och för det tredje jag ör ju sämst på att uppdatera hehe.. sså sorry! ska bli ändring på det

Imorn ska vi ha redovisning i kuhi och det känns faktiskt ganska bra.Oftast så brukar jag ha panikångest inför redovisningar, men jag känner mig ganska lugn och sansad ändå. Har övat hela kvällen så jag får väll hoppas på det bästa imorn! Sen så slutar jag runt 2, och då vill jag gärna åka och sola solarium!!!!!!! Känner mig as blek. Men vet ni vad???? Imorn är det ju löning och jag är överlyckig<3<3<3<3
N-a-t-a-l-i-e

denna onsdagskväll skulle egentligen ha blivit riktigt bra.


egentligen skulle jag varit på göta källare ikväll och dansat loss på en skiva. men nej, jag måste plugga. underbara älskade plugg. kul! sen ska jag inte slita ut mig heller. måste vara i bästa form tills på fredag. det är då det händer. inspelning av låten på dagen. NU börjar jag bli nervös på riktigt och sen jobbpub och utgång med tjejerna.. :) Ser ut som att vi blir ett ganska stort gäng men jag och natta får se om vi drar med dom från jobbet eller om vi hakar på amanda, martina sophie osvvvvv..
juste, plugga va det jag skulle göra. måste förbereda mig inför morgondagens redovisning och göra min jävla piano läxa som jag inte fattar ett skit av!! KUL!


/Sara


nöjd jävel

Älskar att jag har varit så ambitiös, har verkligen inget jobbigt plugg kvar. Känns hur skönt som helst, jag kan göra precis vad jag vill. Idag fick jag en voddler invite, så jag har suttit och kollat på"girls just wanna have fun", trodde inte att den filmen skulle vara så:S den är lite överskattat..


Sen så har jag käkat pizza med familjen, och nu sitter jag här och är rastlös. hmm vad ska man göra nuda? Imorn ska jag till skolan trots att jag är ledig (igen). Vi ska fixa manuset till våran slutkonsert+ att jag och sara har projekthandledning.
Stört såg att jag och sara var med på gossips.se. Hahah fan vad jag är ful på dem bilderna för övrigt...
nu ska jag gå och dusha, så vi hörs sen
/natalie såklart

kul då!



Fan, pratade med natta precis. jag har skiiit mycket plugg och jag ORKAR INTE göra ett piss. nattas tips var: "äsch, gör det bara. kolla vad skönt jag har det. är färdig med allt och här sitter jag och käkar B&J och kollar på film."

Tack natta. nu fick jag helt plötsligt motivationen tillbaka. jag vill också käka B&J och kolla på film. ikväll ska jag göra färdigt kultur & idéhistorian, förbereda mig inför redovisningen, skriva loggbok och skicka in, och göra testet i arbetsmiljö och säkerhet och skicka in. detta kan jag nog fixa. jag ska inte gå från datan innan detta är gjort. nu jävlar!


/S


Bra dag,

Vafan hände men våren!?!?!?!?:(

är så jävla nöjd att jag ör klar med min musik fucking teori!!!tog mig flera timmar och skriva arret.. Nu kan jag i alla fall pusta ut, är klar med nästan allt plugg. Nu är det bara projektarbetet och lite företagsekonomi kvar, sen så är det ganska chill! Btw Älskar att det är löning snart, såsom jag har väntat.<3

Imorn är vi egentligen lediga, men jag och sara ska plugga och vara elev värdar till dem nya ettorna (dem som ska ersätta oss), sen så ska vi möta syon och snacka om våran framtid. Hoppas man kommer fram till nått! Hmm, ska också svänga förbi swedbank och fixa så jag får tillgång till internetbanken.

ska sleepish nu så sweet dreams så bloggar jag mer imorn hoes /natalie

har jag berättat om kissmössan?

Ja, detta var väl några veckor sen.
Jag Amanda kallander ocn Natalie var på toa. Jag och Amanda stod och speglade oss och natta satt och kissade. Sen ställde hon sig upp och skulle hämta typ brunpuder i väskan så hon hade ner min jacka. Självklart blev jag arg men natta brydde sig inte. Så då jäääävlar skulle hon få se hur det kändes. Så jag försökte dra av henne mössan så även den skulle hamna på det äckliga golvet inne i skoltoaleten. Tyvärr så lyckades jag inte utan mössan satt kvar på nattas huvud men hade nu hamnat lite på sne.
Så natta rycker till och skricker "VAFAAAN SARA!!!" och i hennes ryck ramlar mössan av hennes huvud och ner i TOALETEN! Jag och Amanda trodde vi skulle dö av skratt men natta blev skitsur, på riktigt! Så jag lämnade natta i fred ett tag för att lugna ner sig. Sen kom jag och tvingade mig till en kram och sa förlåt samtidigt som både jag och Amanda försökte förklara för natta att det faktiskt var hon som fick den att ramla ner i toan. Natta höll inte med!
Resten av dan gick vi runt och bråkade om vems fel det var och framförallt om vem som skulle ta med den hem för att tvättas. Vi hade den i en vit kisspåse som kastades runt på skolgården påväg till stan. Alla som såg och var med i detta fick ett gott skratt den dagen.. alla utom natta!






/SARA


dålig dag

fan va arg jag blev när jag väcktes av en telefonförsäljare idag. usch! världens pipigaste röst som ville sälja nått. jag orkade inte lyssna på den förjävliga rösten och jag orkade ännu mindre höra henne gnälla på mig för att jag inte ville köpa... så jag köpte. nån jävla tidning om pengar.

MEN fett bra, för nu ska jag till jobbet.. och jag tänker vara fett jobbig i telefon. hoppas alla köper av mig då! jaja.. jag måste fixa mig nu. fast är egetligen fett taggad på att komma i mjukiskläder utan smink. synd att de inte kommer hända.


detta var då i sommras precis innan kelly skulle åka hem :(


/S


.

kalla mig dum i huvudet men nu går man ut och röker utan jacka bara för att intala sig att det är vår.


vit helg

tjenixen, nattis här! Jag mår jävligt bra faktiskt, den här dagen har varit suverän! Var uppe i god tid, sen så drog jag till jobbet och tjänade 585 spänn. När jag kom hem så rå städade jag mitt rum , så nu är det helt perfekto. Senareså kollade jag på tv, hehe käkade kex, räkor, vindruvor med familjen.


Nu är det dags att plugga, ska tamefan bli klar med min musikteori! När alla är ute och har kul då sitter lilla jag här och tråkar. Vill ut, men det är lika bra, har dessutom inga pengar.
Tycker iofs att det är jävligt skönt att vara hemma och ta det lugnt<3

Imorn ska jag jobba och plugga lite mer, kul va?:)
Hörs sen mina gossisar

ser ut som att Stockholm kommer sova säkert inatt

ingen utgång ikväll... eller??? faaaan, jag vill bara ut och dricka öl och daansa på Kolingsborg. skulle vara stört kul. men nej, plånboken och kultur- och idéhistoriaboken säger nej. måste plugga. hatar att bara sitta hemma. inte kul att vara sjuk men nu när man mår bättre så ska man väl köra på.. eller? vi får se vart kvällen bär av. kanske slutar framför datan iallafall med en uppsats att skriva.


"fina" bilder från nattis mobil. nu ska jag ringa och tagga upp natta och sen antingen sminka mig.. eller skriva färdigt en superintressant uppgift om monica zetterlund.


/sSSaaaaaaaaAArrrrRRRaaaAA


hej sara här

jag är snygg




riktiga natta

Fattar inte vad Saras problem är, hon har för mycket fritid helt enkelt ;) därför så passade hon på att låtsas vara jag...
Tänkte först och främst börja med att säga, förlåt för mina usla uppdateringar. Har inte haft tid till någonting alls den här veckan. Dessutom har mitt humör gått upp och ned, jag har nämligen gått runt och varit den största pms bitchen/kärringen, så S-O-R-R-Y för det mina vänner, som jag umgåtts med den här veckan.. he he he he... har både gråtit, skrattat och varit arg för ingenting...det är ju en väldans tur att jag inte går på p-piller, för då hade ingen orkat med mig haha! Nu ska jag ta mig i kragen och plugga mer musikteori, slappade lite när jag kollade på lets dance. Men iofs så är det ju trots allt fredag.
skriver mer imorn. <3

vart tog solen vägen?


liten hälsning från nattipatti

jag måste erkänna en sak. ibland så är jag inte en så bra kompis till min fina vän sara. jag är inte så bra på att ringa och verkligen inte heller så rolig att prata med i alla lägen. lite synd för hon är typ världens bästa. hon är en roligare, sötare, snällare och smartare verison av mig.

jaaaaajaaaaaa, nu när vi har fått detta sagt så är det väl dags för mig att säga natti natti från natta. och jag bjuder på en fin bild. pussss


NaTaLiEeEeEeE


inspelning nästa fredag


producenten ringde mig idag och vi bestämde att jag ska dit och spela in nästa fredag. så det blir ledigt från skolan, måste snacka med mina lärare så det funkar. just nu ser det ut som att låten först ska lanseras i Sverige till sommarn och sen även utomlands. jag fattar knappt vad som händer så jag har inte blivit så nervös än. jag vill bara inte göra dåligt ifrån mig så det är det ända jag funderar över. alltså, hålla sig frisk till nästa fredag = en nykter helg. sen nästa fredag ska det firas först med jobbpub. och då har vi ju även fått våran lön så då jäääävlar! kanske kan gå ut och ta EN öl i helgen.. kanske. fan, jag vill ut!


chillar i skolan

meningen var väl att jag och natta skulle göra projektarbetet denna lediga dag och efter mycket bråk lyckades vi faktiskt komma en jävla bra bit. men men, nu sitter vi här i ett musikrum och lyssnar på erik hassle - hurtful om och om igen. detdär med att skriva arr på en låt verkar inte lätt. najs att jag har tagit bort musikteori b. resten av klassen verkar ha mer eller mindre panik.

ja, då har man klippt håret kort!



jag vet inte riktigt vad som hände. ungefär som när jag bestämmer mig för att pierca mig. det blir som en impuls. helt plötsligt stod jag där med saxen i badrummet med mimi i telefon som sa att jag va dum i huvudet. jag tyckte iof själv att jag va dum i huvudet och det tycker jag nog fortfarande. har inte hunnit tänka efter om jag är nöjd eller inte men jag tror fan det. natta började asgarva när hon fick mitt mms, men det är hennes problem.


hey my little hoes

Soorry för uppdateringen, Sara!!?!?!?!?!??!?!!? Tönten var ju hemma idag, kunde inte hon blogga då?
Har pluggat, så jag har inte haft tid med något alls.. Ska inte köra något långdraget idag, ville bara titta in och säga hej. Så : HEJ!!!!.
Jag har bestämt mig för att bli klar med kultur och ide historia inlämningen idag så man slipper tänka på den. Gahh känner mig sjukt stressad, imorn är vi i alla fall lediga.. fast då måste jag ändå in till skolan, för att jag och Sofie ska göra vårat jävla arr till musikteorin. H-E-L-v-E--T-e
aja hejdå
så här såg vi ut i måndags då vi klädde ut oss till chefer :D
/puss från philiphinan natalian

jiohbbjh

kollar på desperata hemmafruar<3 innan var det dating in the dark!!! fyfan vilket roligt program, jag höll seriöst på att smälla av.. Aja sen så är det ju också cougar town. Asså helt ärligt jag kan fan inte jobba på tisdagar, dem bästa programmen går ju då. heheh måste byta jobbdag...
förövrigt så blev jag inte så jätte bakis efter skivan igår, jävligt skönt! den här dagen har varit ganska chill, hade ensamble hela dan och sen så har jag gjort en hel del läxor. Så nu avrundar jag kvällen med lite underhållning.
Vi hörs sen. /natt

sara skriverrrr

okej, fan nu får jag panik!! natta är sjukt dålig på att svara på hennes mobil och jag behöver prata med henne NU! jag fick ett röstmedelande av min låtskrivare som vill att jag ska ringa producenten och bestämma tid för inspelning nu. tror ni jag vågar eller? nej! vafan ska man säga.. hej, det är sara. sen då? gud, jag klarar inte av sånt här. heeeelt annan grej när man ringer nån som man inte känner och ska sälja nått. ifall man säger nått konstigt då så kan man ju lägga på och aldrig behöva träffa/prata med personen igen. inte för att jag brukar göra det. men fan! jag har inte tid att få panik. har stööört mycket att plugga ikväll. så nu ringer jag bara. wish me good luck! ;)



FÖRSTA SKIVAN!

ja, då är det dags för första skivan på våran skola. natur räddning håller i den och självklart ska man pallra sig dit. är iof dödligt trött och väldigt otaggad men man har ju redan köpt biljett. temat är höga höjder och jag tänkte klä ut mig till chef. nu ska jag ta en powernap! pusssss


ojojoj


snartsnartsnartsnart är det vår tur


heheheh

jag tror att vissa kan uppfatta mig som långsint. men jag tyckte sandra beskrev det ganska bra igår. såhär funkar det:
jag - GUD VAD JAG STÖR MIG!
nån- förlåt
jag- okej, va bra:)

så när jag väl blir arg så blir jag jätte arg. men efter ett litet förlåt (eller att jag har fått skälla ut den personen som jag är arg på) så är allt bra igen. det är nog därför natta och jag kan bråka så mycket.. bara för att vi alltid blir vänner så jävla fort igen. vi två kan bråka flera gånger om dan, även fast man inte kommer ihåg vad det var man bråkade om när dagen är slut.
okej, jag stör mig fortfarande lite på det hon gjorde men jag orkar inte bry mig.

och till alla er som undrar - ja, fuck u bilden var till moi!


det är fan inte långt kvar nu!!!!!!



du vet vem jag menar


...

jag känner inte för att skriva i den här bloggen idag. så vi får höras imorrn istället. natta vet varför och ni andra behöver inte veta - ha en bra söndag! /s

förkrökar


ska gå en promenix med min hund rambo

/nati

wohohooho Anna bergendahl vannnn



god kväll

Kul att man vakna runt två idag hemma hos sara. Då var ju hela dan förstörd ,det var ju trots allt sol ute. fast iofs var det ganska skönt och sova ut! Drog sedan hem och städade mitt rum.
Ikväll ska jag mysa med familjen vi ska kolla på melodifestivalen :) Sen ska jag tamefan plugga. Vill baraa bli klar med allt vi har nu.

På tal om annat, man måste fan lära sig att gå efter sin magkänsla!!!!! Under hela veckan kände jag på mig att det inte skulle vara värt att gå ut den här helgen. Jag skulle stannat hemma, var för seg för att ens dricka och var för otaggad. Sara verkade hahaft kul i alla fall! haha, nää stackare. Fick hjälpa flickebarnet hem.<3 ska dusha nu hörs sen!
igår /nattta

Tillåt mig skratta

ha ha ha ha. Vi vet båda att jag ägde dig så hårt för att du gjorde en mvg uppsats och fick g+ och jag gjorde en vg uppsats och fick mvg-.
Och nej jag fick inte din hjälp dessutom.
Jaja. nu ska vi shotta för ikväll blir det hindenburg. hörs imorn<3

fett ful bild på mig från 1 an


ursäkta?

nej natta. jag låg på VG/MVG! vill hon mucka eller?? ska ringa och skälla ut henne. men inte nu! det roliga var att hon hade fått G på sin uppsatts om jag inte hade hjälpt henne för att hon grät så mycket!

fan, jag vill inte gå och lägga mig! om jag går och lägger mig så kommer denna underbara dag vara över. denna dag då jag bara har haft en lektion och inte behövt gjort något överhuvudtaget. det har varit helt sjukt underbart. imorrn blire filmmusik och historia på schemat (då jävlar blire utskällning haha). sen ska vi jobba. ser inte ut som att planerna den kvällen är spikade. egentligen borde jag bara stanna hemma eftersom att jag inte har några pengar (inte natta heller). MEN jag skulle ju kunna fråga pappa lite snällt och då skulle jag faktiskt kunna dra på klubb hindenburg eller följa med amanda o dom och fira hennes pojkis.

men men. ska gå och lägga mig snart. först utskällning på g. hoppas natta svarar! :@ /s


tänker tillbaka på detta. så sjukt najs!


Torsdag kväll

Hej natta här. sara du är allt rolig du när det gäller att förvränga saker ;)
du låg ju på g/Vg... och inte VG/Mvg
Menmen skitsamma, (nu kommer jag få en utskällning av henne)...ha ha ha ha.. Idag har jag inte gjort så mycket, lallat runt lite på fb. orkar inte skriva något mer  så vi höres senare<3

jag är helt jävla otroligt skitförbannad

kul, fick mina omdömmen idag. allt såg bra ut förrutom historia där jag låg på IG! hur fan jag jag göra det????? har legat på VG/MVG hela kursen och bara för att jag missade en del för ett tag sen (för att jag var sjuk med 40 graders feber) så ligger jag nu alltså på IG! helt otroligt! synd för min lärare som lär få ta all skit imorrn. jag är så jävla arg!!!!!!!!




jaja, låt oss byta samtalsämne nu. härligt väder idag. kom till skolan vid 13.30 för att gå på våran lektion som började 13.45. påväg till skolan mötte jag amanda och martina som sa att vi började en timma senare så vi drog o käkade på brasco. härlig lunch! efter 30 min fick vi ett sms om att bandet inte kunde repa låtarna utan oss. fan dom som hade kollat på fel schema. så jag missade alltså en halvtimma av min ända lektion idag. stabilt! haha
nu ska jag sätta igång en tvättmaskin o sen tror jag att jag kollar lite på the hills. ikväll kan jag bara ta det lugnt. fett skönt! natta försökte få mig att jobba idag men fan heller. behöver lite tid för mig själv.


när vi ändå är igång och lägger upp "snygga" bilder på mig så kan ni få en till. nästa gång får natta ta den äran..
(detta är från balkongen i kenya)





/SARA


trötttis

hej känner mig helt död i kroppen. Vi fick energidryck+ dextrosol på jobbet,
man blev ganska överhypad, men nu har kurvan gått ner... Fast iofs är klockan 5 över 24.00 heheh. Men Ska fan ta mig i kragen och sälja lite  på tradera nu ;) så jag går och lägger mig lite
senare, vi börjar ändå ganska sent imorn.hehehehehhe

hittade en snygg* bild på sara<3 ////natalieee

döööööd

jag är sjukt trött! kom hem från jobbet för typ en halvtimma sen. natta beräknas vara hemma om en kvart. sorry för dålig uppdatering men nu behöver jag egen tid. hörs senare ikv eller imorrn. har bara en lektion så det är najs! är fett tagg på att sova...... och ta ett varmt bad. puss på er!/s

 
detta var i måndags!


nu går jag och lägger mig

Kollade på reprisen av oscars galan när jag kom hem efter jobbet så jag har inte orkat ta tag någonting. Nu måste jag sussa får fan inte komma försent imorn. Puss från den bästa natalie

lediga idag

U-n-d-e-r-b-a-r-t VÄDER det är ute!
Har inte gjort så speciellt mycket idag förutom att ha sovit ute lite granna ;P Men snart ska jag börja fixa mig, ska nämligen jobba idag. Segt som fan, men behöver man cash så är det ju värt.
På tal om pengar, åhhh jag vill börja sälja på tradera, men pallar inte sätta mig och läsa igenom alla grunder och blabla,,, kul att jag la ett bud igår och sen så vart jag bunden.. Men när jag logga in nu, så lade någon ett högre bud, så jag klarade mig ;)
hörs sen / natalie

dumhuve

HAHAH natta sitter och lägger bud på tradera. så jävla körd. det är ju inte direkt så att hon kommer kunna betala för det. hon är ju fan pank! jaja, nu ska jag sova. godnatt från sara!

tillbaka till vardagen

tjaaaaa bloggen!!!! jag mår bra! det är typ vår ute ju! as-skönt! fick också precis veta att vi inte har några lektioner imorrn. det är naaaajs! så ja, tror jag käkar lunch imorrn med iaf natta eftersom att vi sen ska jobba på kvällen. kaaaaaaaanske blir ett stop förbi solariumet. måste hålla uppe färgen sen kenya. försvinner så jävla fort.
hade en lektion idag - ensamble. vi körde umbrella och hysteria så nästa vecka blire min tur. jag-vill-inte ha den låten jag fick men jag får väl göra det bästa av det.
jaja, så efter lektionen drog jag, natti, amanda, martina och sophie till centralen och shoppade. eller nej, sophie shoppade. vi andra hade inga pengar. fast jag köpte iof en klocka. en likadan som jag hade förut. som jag tappade i golvet. ändå tackade jag nej till garantin denna gång. blev en i vit/guld denna gång. bara för att våran är påväg...:)
och såhär ser klockan ut:

nu ska jag tvätta - vilket behövs. jag blir förvånad att jag fortfarande har rena kläder efter kenya och åre resan. detta kommer nog ta hela kvällen och havla dagen imorrn!

FAN - glömde ta med mig piano läxan hem. jag är fan död. terminsuppspel snart...:(
ska göra företagsekonomiläxorna idag!


du är så jävla sne

förlåt! jag glömde bort bloggen för dagen.. vaknade vid halv 3 av att natta ringde och sa att jag skulle lägga upp bilderna från åre. har varit helt död i huvudet hela dagen! känns bra att vara hemma men fan va kul vi har haft. dom 3 senaste veckorna har varit toppen. kenya, sen temavecka och sist men inte minst ÅREEEE. men vad har jag gjort idag då? fan inte ett jävla piss. kom hem kl. 6 imorse och gick och la mig direkt.
stort tack till min lillasyster som packade upp min resväska åt mig! <3



 

kul förresten att så många har följt med oss här i bloggen under åre-resan. besökarna ökar och ökar för varje dag som går. det gillar vi! ska inte bli sämre på att uppdatera, lovar!


/SaraIsabelleBednarcik


yo motherfuckers

Tja nu har jag återhämtat mig.
Har seriöst fått nackspärr från bussresan. Hahha vi var så jävla nära på att missa vårt tåg och buss igår! Det var ju lite störigt när man kom fram till sundsvall, för där hade vi ingen aning om vart våran buss skulle gå. Man skulle ju gå en sträcka, och hur fan skulle man veta det om det inte fanns någon skyltning? Men vi hann i alla fall, jag tror nog inte jag har vart så stressad och nervös på länge. hehhe, vad skulle vi ha gjort? Sovit ute?tagit in på hotell? Betalt taxi, när vi knappt hade några kvar.... Jag är fan inga pengar kvar för den här månaden. Det lär ju bli bio för min del, har två biobiljetter :)

Idag ska jag tvätta, chilla, plugga, göra ordning i mitt rum. Känns lite konstigt att vara i stockholm egentligen. aja det tar vi sen  /natalie

jag kan inte sova

faaaaaaaan! ännu en sömlös natt. men fan, om 3 timmar är jag hemma och då ska jag fan sova heeeeeeela dan. sitter här på busshelvetet med natta som snarkar så jag lyssnar på högmusik i hörlurarna. just nu är det Foo Fighters - The Pretender som spelas. fan va trist det känns att åka hem från åre:( .. men det ska fan också bli skönt!
har saknat min familj... som tydligen inte har saknat mig lika mycket efter som att dom inte kommer o hämtar mig. KUL! visst att jag kommer fram 6 på morgonen och lika gärna kan ta en taxi. men fett taskigt iallafall. hahahahah
jag har inte jätte mycket mer att säga vilket nog är tur eftersom att batterierna snart dör här.
/SARA

kvällen då alla utom amanda ringde en spådam

ja, kvällen då alla utom amanda ringde en spådam var fan igår det. hahaha! sanna tappade bort sitt pass så då gjorde vi en favorit i repris. sen tog natta över samtalet och började fråga om vad hon skulle bli när hon blir stor och sen va det igång! hahaha!!
men men.. om en halvtimma kommer våran taxi och då ska vi alltså lämna vårt fina hus här i åre.
ja, vad ska man säga.. känns riktigt tråkigt man fan vilken bra vecka vi har haft. är inte taggad på att komma tillbaka till skolan, jobbet, plugget och FAN min jävla pianoläxa.
ska bli kul att få träffa mamsi imorgon. har faktiskt saknat henne <3 hahah
så vi anländer i stockholm imorgon 05.00.
lägger upp bilder från min kamera imorrn och det går även rykten om att det kommer läggas upp filmerrrrrrr.......
bild från 2an!
/sara
NATTA HÄLSAR!!!!!!!!!

sista kvällen:)

hej natalie härrrrrrrrrrrrr...
vafan h'äändetr?
ofta jag sitter och bloggar nu? Det är fan sista kvällen dag:( Så jävla trist!!! Vi hade en awesume(?) dag idag!!!! Var i toppen och hela åree och åkte .. ikväll ska vi in mot staden och ha så kuuuuluu hehehehehheheheh...
hahha vi har fan förat i 3 timmar såp nu ska vi in  till staden
jag just nu, när jag ringer min kära mamma
<3

beslutsångest

ja, vad ska vi göra ikväll? våran sista kväll.. :( så ja, ikväll jävlar. det känns bara inte riktigt som att vi kan bestämma oss om vad vi ska göra. en utgång vore skitkul, bada jacuzzi hos grabbarna vore inte fel, eller bara festa loss i någons stuga. men men, flickorna mina har lagat mat <3 så nu ska jagf rycka mig från datan!
hejdå fråååååååååååååååååååån.........................................:

bra kväll igår

Fan man orkar inte skriva ner allting,  jag kör en kort saammanfattning!
  1. Åkte vi skidor
  2. Basta
  3. Föra
  4. Bowla
  5. Föra på Holiday Club
  6. Hamna på klubben Dippan
  7. Efterfesta hos några killar som hade utomhus Jacuzzi där vi chillade
  8. Sen sova klockan 7 på morgonen
Sjukt att man träffar alla, det känns nästan som halva Värmdö är här haha. Men det är ju bara kul. Så jävla random, träffade en kille från vårat jobb, och sen så träffade jag 2 tjejr som spelade i mitt fotbollslag ... plus många fler

Jaja ikvälll vet vi icke hur det blir!! Antingen tar vi en chillkväll eller så drar vi till bygget!!!
Idag var vi i alla fall på afterskin vid fjällgårn, det var helt okej! Det var drag där men jag var fan för seg för att vaara taggad,,

Nu sitter vi i alla fall och väntar på våra pizzor som vi beställt hem  hehehe..
hörs sen bloggishen /Natalie ekluund

Najs väder

Tjena hoppsan. Nu sitter jag och amanda här och chillar medan sanna och sara dragit till afterskin i åre.  För ikväll ska vi nämligen bowla och krökish. hahahaha.
När vi brukar vakna är det jättefint väder ute och när vi väl kommit ut blir det sämst väder. Och när vi väl är hemma igen blir det jätte soligt? Va fan kan det bero på?
pratar skype med min syrra nu förövrigt haha..
jajajjajajaja nu ska vi kolla på film hörs sen
/natalie

Vädret, förkrök och bajs

Så nu har jag också fallit för flickornas charm och gästbloggar. "Skriv något avslöjande fast det inte är så avslöjande egentligen" är instruktionerna. Så först tänkte jag skriva om vädret, förkrök och bajs men jag känner mig lite för överambitiös för sånt tjafs. Så jag tänkte berätta en avslöjande fast inte så avslöjande grej egentligen. Det kommer en dag då smalbenen krossas av pjäxorna och den dagen var idag. Men min kära fader har sagt att om man inte klagar går det över fortare än man tror. Han har till och med refererat till seriös engelsk forskning men det gör han när han argumenterar om vilken sida av polarbrödet man ska bre på också(på den bubbliga, dah?). Fast pappa är ibland visare än Gandalf.
Även om vi har hur kul som helst här ibland, som när vi spelar hejknekt eller huulahuulagame, så finns det problem med att trycka ihop fyra människor under samma tak. Det är ett visst underhåll att sköta, begränsat antal toaletter, hungriga käftar som ska mättas, begränsat med alkohol och begränsat med pengar. Så igår var det hus i helvete när diskberget hade passerat toppstugan. Till er som känner Sara och Natta är förvåningen föga men till er som inte gör det men vill lära känna: dessa brudar har väldigt dåligt tålamod för varandra. De flesta störningsmomenten tas upp i 100 decibel och blandas ihop med beskrivningar som "jävla fitta","horunge" och andra obscena namn. Det skriks, rivs och sparkas under bordet. Sen är det splittring och jag och Amanda får bli snacka-skit-bakom-ryggen-vapen. Inte så vassa dock eftersom båda tjejerna är hyffsat lata. Men efter ett tag kommer den ena på den andra med att också snacka skit så då går de in i rond två. Kalabalik igen.
Men sen händer något mycket egendomligt. Som ett korttrix. Man hinner inte fatta någonting. De sluter fred. Tar en cigg och håller varandra i handen när de kommer in igen. Som systrar. Hade man då klagat hade man fått mattan under sig dragen. Pappa hade rätt (och han svarar: dah?) det går över mycket fortare än man tror. Men övertolkare som jag är måste jag nu dra det här ett steg längre. Det suger här i åre. Människorna är dryga, pjäxorna trånga, vädret piss och förjävligt äckligt i huset. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att det är låååååångt kvar tills det är över.
Btw, Natta och spådamerna igårkväll: det finns en inspelning.
Så nu har jag också fallit för flickornas charm och gästbloggar. "Skriv något avslöjande fast det inte är så avslöjande egentligen" är instruktionerna. Så först tänkte jag skriva om vädret, förkrök och bajs men jag känner mig lite för överambitiös för sånt tjafs. Så jag tänkte berätta en avslöjande fast inte så avslöjande grej egentligen. Det kommer en dag då smalbenen krossas av pjäxorna och den dagen var idag. Men min kära fader har sagt att om man inte klagar går det över fortare än man tror. Han har till och med refererat till seriös engelsk forskning men det gör han när han argumenterar om vilken sida av polarbrödet man ska bre på också(på den bubbliga, dah?). Fast pappa är ibland visare än Gandalf.

Även om vi har hur kul som helst här ibland, som när vi spelar hejknekt eller huulahuulagame, så finns det problem med att trycka ihop fyra människor under samma tak. Det är ett visst underhåll att sköta, begränsat antal toaletter, hungriga käftar som ska mättas, begränsat med alkohol och begränsat med pengar. Så igår var det hus i helvete när diskberget hade passerat toppstugan. Till er som känner Sara och Natta är förvåningen föga men till er som inte gör det men vill lära känna: dessa brudar har väldigt dåligt tålamod för varandra. De flesta störningsmomenten tas upp i 100 decibel och blandas ihop med beskrivningar som "jävla fitta","horunge" och andra obscena namn. Det skriks, rivs och sparkas under bordet. Sen är det splittring och jag och Amanda får bli snacka-skit-bakom-ryggen-vapen. Inte så vassa dock eftersom båda tjejerna är hyffsat lata. Men efter ett tag kommer den ena på den andra med att också snacka skit så då går de in i rond två. Kalabalik igen.

Men sen händer något mycket egendomligt. Som ett korttrix. Man hinner inte fatta någonting. De sluter fred. Tar en cigg och håller varandra i handen när de kommer in igen. Som systrar. Hade man då klagat hade man fått mattan under sig dragen. Pappa hade rätt (och han svarar: dah?) det går över mycket fortare än man tror. Men övertolkare som jag är måste jag nu dra det här ett steg längre. Det suger här i åre. Människorna är dryga, pjäxorna trånga, vädret piss och förjävligt äckligt i huset. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att det är låååååångt kvar tills det är över.
Btw, Natta och spådamerna igårkväll: det finns en inspelning.
/Sanna

kvällen då natta ringde en spådam

ja, kvällen då natta ringde en spådam. det var igår det! så jävla körd hon är. hon hade tappat bort sin plånbok och så skulle hon typ be spådamen säga var den var. så hon ringde 118 118 och frågade om nummret till nova där vi tog en öl igår.. sen när samtalet höll på att avrundas sa hon: juste, kan jag få nummret till en spådam också som är bra på att hitta saker. HAHAHAH jag och amanda höll seriöst på att kissa på oss. så jävla kul.
jag tror nog att det roligaste var att hon efter att ha spenderat typ 250 spänn på spådam och 118118 hittade sin jävla plånbok i våran stuga. hahaha!
jaja, kvällen igår var helt okej. träffade några sköna killar när vi satt på nova som vi ska föra med i deras stuga idag. kan nog bli en bra kväll. måste också ta oss in till centrum idag för att handla mer mat. börjar ta slut.........
men men, vad gör jag hemma idag då? jag har så sjukt ont i huvudet så det kändes värt att ta en vilodag mitt i allt. mina flickor beräknas vara hemma ca 16:30 när liftarna stänger. vad ska jag göra nu då? skulle kunna vara snäll och städa lite här men JAG ORKAR INTE! ...så jag ska nog kolla på film istället.
ikväll är det DH! mamma får nog spela in det till mig!
/SaraIsabelleBednarcik

i åre är det fredag varje dag

ja, då förar man då. känns som att amanda och sanna ligger lite efter asså. jag och natta kör på som vanligt! ikväll blir det drag!
nattas webbcam suger, men det ser ni nog! /s

Äran fick man att skriva...

Ett gästboksinlägg!!!! :) Idag vaknade vi nine o´clock , eller tom kvart över, när vi skulle ÅKA HEMIFRÅN KL 9!!
Jaja, vi har faktiskt skidåkningen att skylla på...man blir så jävla slut i varje liten minimalisk muskel i kroppen som finns! Dom första dagarna är iaf värst. Efter några tim i backen drog vi på afterskiiiii på Copperhills överlyxiga hotell, där vi på toaletten upptäcker att pappret är svart och dessutom stinker herrparfym!
Efter det åker vi hem och Natta envisas med att dra före oss, trots att vägen hem är en svår skogsväg genom granar och oplogad väg, men hon åker iväg iaf. Vi drar typ 10 min efter henne och när vi kommer hem, INGEN NATTA HEMMA! vi visslar och skriker men inget svar. Tillslut när vi har gett upp och ska in i stugan ser vi någon svisscha fram bakom granarna och där kommer hon, snöig och skriker ; Hur fan kunde ni komma före mig?!
för att vi åkte den RÄTTA vägen kanske, vi tog inte din genväg. Men enligt henne tog hon den rätta vägen men ramlat ner i det djupa snö diket typ 2 gånger , och det betyder att vi har åkt förbi henne utan att vi har sett henne HAHAH!
hej då  //////////Kallandeer
Vi satt och pratade om hur våra drömkillar ser ut , det här är Nattas :)
PÖSS

RSS 2.0