sajkhfasojo

kul att man suttit och spelat x-box hela morgonen heheh..vaknade runt 10. snart ska jag i alla fall fixa mig, ska nämligen tillbaka till jobbet idag. Jippie! stör mig på sara, det är ju bara lilla jag som anstränger mig med bloggjäveln känner jag .
åhh strawberry daiquiri

hej jag lever.

.. bara så ni vet ifall ni trodde jag va död. heheh

har inget att säga.. natta tvingade mig blogga helt enkelt så man kan väl lägga upp lite bilder;)


hahahahah söt?



nu fick jag nog
hejdå /S

hatar att ta sprutor

hej!!! som sagt så var jag ju på vårdcentralen idag, kul att sjuksköterskan var dålig på att ta spruta..så jag fick ta flera gånger på varannan arm..tycker det är sjukt obehagligt. Men i alla fall, fan fick ta ut ett recept också så jag hoppas jag blir frisk snart orkar inte med detta!
Jag hade så jäkla tur när jag kom hem, för just då började det att spöregna. direkt när jag kom innanför dörren gick jag och tog en powernap, så värt. Sov i 4 timmar.. ikväll ska jag bara softa och svulla mig med chips och godis..
natalie

lite random bilder


booring

hallåhallå, jag och sara är verkligen sämst på att blogga.. det är när man väl har tråkigt man loggar in och skriver ett inlägg, haha..........  aja har fan blivit sjuk, har feber, halsont,huvudvärk,svettas ja allt vad det innebär att vara sick... Medan jag sitter här hemma och chillar så är alla mina kära vänner ute och gör staden osäker...
Imorn tänkte jag dra in till vårdcentralen och fixa pencelin.. och bara ta det lungt, får se om jag klarar av att jobba..Har sjukskrivit mig i 2 dagar nu. Man blir ju lite psykad av att sitta  inne i ett kontor i 6 timmar..
juste har färgat håret en nyans ljusare...
/natti

det är nått fel på mig

jag kunde inte sova ett piss inatt. jag gick och la mig as sent och gick upp as tidigt. Det värsta med hela grejen är att jag inte kan somna om nu!!!jag behöver verkligen den här sömnen. aa godmorgon i alla fall. Idag blir det jobb från 15.00-21.00...juste en till grej, whats up with the fucking weather??? det kan ju inte bli höst redan vid juli?

jag och tessi

hehe det var ett tag sen

hej mina vänner! stört att det fortfarande är folk som läser bloggen trots den dåliga uppdateringen..Jag borde egentligen sova med tanke på att jag ska jobba imorn.. men jag kan inte somna för att jag tog 2 jävla koffein piller idag på jobbet. blev faktiskt ganska hyper!! sålde som smör hehe.. dock gick det ju bara utför, började ju skaka.


vad är det som har hänt dessa dagar,veckor, månader?huh, nej men vi har jobbat, varit ute och njutit av sommaren helt enkelt. Vad annars?:) imorn kommer lönen också, Perfekt! Något man verkligen behöver sen kos resan hihi.
Juste, jag blev antagen till 3 kurser som jag hade sökt till hösten, men får se hur det blir med den saken om jag kommer att palla plugga vidare nu. Vill ju jobba och tjäna pengar. jaja nu måste jag sova, hörs säkert imorn! eller?
/nattis

kollar på vm

haha det är fan första och sista matchen som jag kollar på :) hehe, lite fail sådär... men jag hejar i alla fall  på spanien. Finalen måste man ju kolla på eller hur?? just nu står det i alla fall 0-0

Kos, var i varje fall det bästa jag gjort! saknar det som fan!!!!!! seriöst, jag ska ta en till sisten minuten snart, orkar inte var i sverige, det är ju helt dött....
saknar utelivet, stranden,poolen,värmen,våra störda grannar, sköna människorna, dans på bardiskarna, förkröken, fina restaurangerna, drinkarna, impulserna<3<3<3<3
/N

RSS 2.0